Milletvekili Dal Belediye Başkanı Bulut’u Ziyaret Etti

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, AK Parti İl Başkanı Reşit Polat ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’u ziyaret etti.

Milletvekili Ahmet Salih Dal, Ramazan ayına kadar tüm köylerde ve ilçe merkezlerinde ziyaretlerde bulunacaklarını belirterek, "TBMM tatile girdiği için seçim bölgemize geldik. Ramazan ayından önce tüm köylerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinleyeceğiz. Ramazan ayı boyunca da Kilis Merkez'de olacağız. AK Parti’nin yatırımlarını, hizmetlerini, belediyemizin hizmetlerini vatandaşlara anlatacağız. Kilis şantiye görünümünde, her yerde çalışma var. Bu çalışmaları herkesin görmesi gerekiyor" dedi.

Başkan Mehmet Abdi Bulut, 6 ayrı ekiple asfalt ve kilit taşı döşemek için çalıştıklarını bildirerek, "Scada Sistemli İçme Suyu Şebeke Hattı'nın değiştirilmesi ve iki adet su deposu yapımı için temel atma törenini 12 Temmuz 2012 Perşembe günü saat 11.00’de atacağız. Hızlı bir şekilde çalışarak ilk etapta 14 caddeyi bitireceğiz. Zaten yolların şu an yapımı sürüyor. Haftanın 6 gününde asfalt yapıyoruz. Afatlın maliyeti günlük 30 bin TL. Karataş parkının inşaatı devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'na çok katlı otopark yapımı sürüyor. Daha bir çok alanda dev projeler devam ediyor. Bugün Scada sistemini bir kentin tamamında uygulayacak ilk il Kilis’tir. Kentimize sağlıklı ve 24 saat su vermek için çalışıyoruz. Gaztaş doğal gaz boru hattı döşediği için sıkıntılar var. En kısa zamanda bu sıkıntıları gidermek için çalışıyoruz. Kilisliler rahat olsun, kentimiz güzel bir konuma gelecektir" ifadelerini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile