Milletvekili Demir: Hastaneler Daha Da Güçlenecek

Milletvekili Demir: Hastaneler Daha Da Güçlenecek

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, gelecekte Samsun’daki devlet hastanelerine ‘Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ statüsünün kazandırılmasının hedeflendiğini söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, beraberindeki AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, AK Parti İl başkan yardımcıları İrfan Kalyoncu ve İsmail Hut ile birlikte Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi 'nde incelemede bulundu. Bir süre önce göreve başlayan başhekim Op. Dr. Tamer Kutlu 'yu ziyaret eden Milletvekili Mustafa Demir, hastane faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Hastanenin hizmet alanı itibariyle önemli bir sağlık kuruluşu olduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, son yıllarda sağlık alanında yapılan iyileştirme ve yatırımlarla hastanelerin daha kaliteli ve elverişli hale getirtildiğini kaydetti. Kentte yeni hastanelerin yapılması ve mevcut hastanelerin yapısının iyileştirilmesiyle sağlık alanında büyük mesafeler alındığını dile getiren Mustafa Demir, sağlık alanında Samsun 'un artık önemli bir şehir durumuna geldiğini, devlet ve özel hastanelerin sayısındaki artışın yanında üniversite hastanesiyle de yükselişini sürdürdüğüne dikkat çekti.

'Gelecekte Samsun 'da devlet bünyesindeki hastanelere eğitim ve araştırma hastanesi statüsü kazandırılmasını hedefliyoruz. ' diyen Demir, 'Eğitim ve araştırma hastanelerinin hizmet kapsamının Samsun 'daki diğer hastanelerimizde de uygulanması arzusundayız. Önemli hastanelere sahip şehrimizde, gelecekte eğitim ve araştırma hastanesi statüsünün mevcudun haricinde, diğer hastanelere de kazandırılması hedefimiz var. Sağlık alanında Samsun'a önemli yatırımlar yapıldı. Hastanelerimizin alt yapısının daha da güçlü olmasıyla, uzmanlaşmış, kaliteli hizmet veren, bilim üreten, uzman hekimler yetiştiren hastaneler herkesin temennisidir. Çalışmalarız bu yönde ve ileriye dönük olacak. Göğüs hastalıkları hastanemiz de yılların verdiği birikimle, uzman kadrosu ve kaliteli hizmetiyle sağlık alanında önemli bir eksikliği gidermektedir. Vatandaşlarımızın şifa bulduğu bu hastanemizi önemsiyoruz. ' ifadelerini kullandı.

Daha sonra, Milletvekili Mustafa Demir, başhekim Op. Dr. Tamer Kutlu, il başkanı Osman Çetinkaya, hastaneyi gezerek hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletip, sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile