Milletvekili Dülger'den AK Parti'nin 21'Inci Yil Dönümü Mesaji

Milletvekili Dülger'den AK Parti'nin 21'Inci Yil Dönümü Mesaji

AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, AK Parti’nin kurulusunun 21’inci yil dönümü nedeniyle mesaj yayimladi.

AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, AK Parti’nin kurulusunun 21’inci yil dönümü nedeniyle mesaj yayimladi. Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, tarih boyunca insanliga yeni istikametler kazandiran Türk milletinin, 14 Agustos 2001 tarihinde Adalet ve Kalkinma Partisi’ni kurarak yeni bir hamle basladigini belirtti.

Dülger, “Türkiye’nin ve milletin gelecegini isigiyla aydinlatan AK Parti, umudun ve inancin adi olmus, cografyamizda ve dünyada Türkiye’yi önemli ve stratejik bir ülke konumuna getirmistir. AK Parti Allah’in rizasini, milletin destegini, ümmetin duasini, insanligin sevgisini hedefleyerek kurulmus ve kurulusundan bugüne kadar da ayni anlayisla, yaptiklariyla ve durusuyla Türk milletinin hayallerini gerçeklestiren, koskoca bir ümmetin umutlarini canlandiran, insanligin önünde yeni kapilar açan bir parti kimligine sahip olmanin, Türkiye’nin son 20 yilinin mimari olmanin yaninda, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonlari ile de ülkenin istikbaline talip tek partidir. Sadece milletimize yaslanan AK Parti milletimizin özlemlerinden ve taleplerinden dogmustur. 14 Agustos 2001’de Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde arkasindaki milyonlarla kutlu yola çikan partimiz, her dönem basarilarini katlayarak arttirmistir. AK Parti olarak, ‘Artik hiçbir sey eskisi gibi olmayacak’ siariyla millete hizmet yolunda her türlü mesakkatle, badirelerle bogusarak bugünlere geldik. Ülkemizin sahlanisinin baslatildigi o tarihten bugüne yapilamayani yaptik, basarilamayani basardik” dedi.



AK Parti ile Türkiye bugün mazlum halklarin ve Islam aleminin umudu oldugunu ifade eden Dülger, “Dünyadaki tüm gönüllere yürekten dokunmustur. Iste bu süreçte Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada güçlenmesini hazmedemeyenler her türlü ser oyunlariyla, hain emellerle ülkemizi, yildirmayi hedeflemis, eski Türkiye’ye döndürme hevesleri kursaklarinda kalmistir. Hukuki engellemelerle siyasi ve askeri darbe girisimlerine kadar Türkiye’yi Recep Tayyip Erdogan’siz ve AK Parti’siz birakma tesebbüsleri daima ellerinde patlamistir. Biliyoruz ki, bir liderin arkasinda milleti dimdik durdukça gaflet, dalalet ve hatta hiyanet içine düsenlerin yani sira onlara çanak tutanlar da kaybetmeye daima mahkûm kalacaktir. Askeri ve sivil darbelerle basaramadiklarini simdi baska kartlarla yapmaya çalisanlar, ülkemize karsi ekonomik savas baslatarak küresel huzursuzluk ve dünya barisina balta vurmaya çalisanlar, AK Parti’nin milletiyle nasil bir bagi oldugunu unutanlardir. AK Parti’ye gözdagi vermeye çalisanlarin hedefinde milletimizin ve devletimizin gelecegi ve bagimsizligi yatmaktadir. 5 bin yillik bir devlet gelenegine sahip milletimiz içi bos tehditlere, asla pabuç birakmayacaktir. Millet iradesinin yilmaz bekçisi, demokrasinin ve özgürlüklerin daimi savunucusu AK Parti ile Türkiye’nin daha da güçlenecegine olan inancimiz tamdir. Karanligin en yogun oldugu an günesin dogmasina en yakin olan andir. 85 Milyon birlikte Türkiye olduktan sonra hiçbir güç bizi yolumuzdan alikoyamayacaktir. Biz, tek vazifemizi Hakk’a ve halka hizmet olarak görüyoruz. Bu dava AK Parti’nin 20. yilinin çok ötesinde bir davadir. Biz sadece medeniyetimizin ve ecdadimizin kadim Hakk’a ve halka hizmet davasinin bugünkü temsilcileri olmaya talibiz. Demokrasiyi ileriye tasima, ekonomiyi güçlendirme, güvenligi tahkim etme basta olmak üzere Türkiye’nin aydinlik gelecegini üzerinde bina edecekleri tüm hususlarda AK Parti olarak Türkiye’nin önünü açmayi sürdürecegiz. Bunun için her bir kardesimizin katkisina, çabasina, destegine ihtiyacimiz var. AK Parti’nin basarilarinin gerisinde geçmisteki pek çok partinin aksine yillar geçtikçe küçülen degil büyüyen, yillar geçtikçe köhneyen degil her daim yenilenen, yillar geçtikçe hiziplesen degil hep kucaklasan bir parti olmasi yatmaktadir. Bu vasfimiza sahip çiktikça büyümeye ve milletimize hizmet etmeye devam edecegiz” ifadesini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile