Milletvekili Enç, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

ANTALYA - AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti döneminde muhtarlara yönelik önemli düzenlemeler yapıldığını ve özlük haklarının iyileştirildiğini söyledi.

Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile Osman Gazi Semt Konağı'nda muhtarlarla bir araya geldi.

Torba Yasası ile muhtarların özlük haklarının iyileştirildiğini anlatan Enç, muhtarlara verilen ödenek miktarının önemli ölçüde arttığını dile getirdi. Muhtarların daha önce 420 lira civarında para aldıklarını, yeni düzenleme ile bu miktarın 875 liraya çıkartıldığını hatırlatan Enç, "AK Parti döneminde muhtarlara yönelik önemli düzenlemeler yapıldı ve muhtarların özlük hakları iyileştirildi" dedi.

Muhtarların gönüllülük esasına göre çalıştıklarını belirten Enç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gerçekleştirilen düzenlemenin muhtarları daha da rahatlayacağını bildirdi.

Kepez ilçesine yapılan yatırımlardan da bahseden Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ilçenin çehresini değiştirdiğini kaydetti.

Ziyarete katılan Tütüncü de ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Muhtarlarla güzel işlere imza attıklarını ve bu çalışmaların devam edeceğini anlatan Tütüncü, "5 yıl boyunca bizlerle gönül birliği yapmış olan muhtarlara teşekkür ederim. Bundan sonrada hep birlikte güzel işler yapmak ve hep birlikte yarınlara yürümek adına da bir irade birliğini ortaya koyacağız. Birliğimiz, kardeşliğimiz daim olduğu sürece çok daha güzel hizmetler yapacağız" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile