Milletvekili Erdoğan'ın Oğuzeli Gezisi

Milletvekili Erdoğan'ın Oğuzeli Gezisi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, Oğuzeli ilçe teşkilatını ziyaret ettiler.

Oğuzeli’ne bir gezi düzenleyen Milletvekili Erdoğan ve AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu üyeleri; Taner Toprakçı, Hüseyin Deveci, Salih Mehtap, Muhammet Aydıner ve Mevlüt Katırcı, AK Parti Oğuzeli İlçe Merkezini ziyaret etti. Oğuzeli’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Mehmet Taşdemir ve ilçe yöneticileri, ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler. Ziyarette İl Genel Meclis Üyesi Faruk Ateş, Oğuzeli Belediye Meclisi üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Oğuzeli’nin önemli bir stratejik konuma sahip olduğunu söyleyen Milletvekili Erdoğan, "AK Parti hükümetleri öncesinde ihmal edilen Oğuzeli, bizimle birlikte önemli bir efor sarf etmiş, modern ve çağdaş bir ilçe görünümüne bürünmüştür. Bugüne kadar Oğuzeli’nin çekişmelerden dolayı milletvekili olmamış ama bu gün bütün AK Parti Gaziantep milletvekilleri adeta Oğuzeli milletvekili gibi görev yapmaktadır. Oğuzeli tarımsal alanlarıyla, bir sınır ilçesi olmasıyla, Gaziantep Havaalanıyla ve sahip olduğu birçok özellikle Gaziantep’in göz bebeği bir ilçedir. Burada önemli bir kalkınma hamlesi başlatılmış, gerek Oğuzeli Belediyesi, gerekse Kaymakamlığımız sorunların çözümü için kolları sıvamıştır. Gözle görülen ciddi bir gelişme ve kalkınma vardır. Eğitim alanında da olduğu gibi birçok alanda önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin en önemli ilçeleri arasına girecektir. Ben kendimi her zaman Oğuzeli milletvekili olarak gördüm. Telefonum 24 saat vatandaşlarıma açık. Her türlü sorunları için beni günün 24 saatinde arayabilirler" dedi.

Oğuzeli’nin hizmetlerle AK Parti iktidarı döneminde tanıştığını dile getiren İlçe Başkanı Taşdemir, "Vekilimize ve il yönetimimize çok teşekkür ediyoruz. Bizler ekip olarak günün her saati Oğuzelili vatandaşlarımızın emrinde olduğumuz gibi Oğuzeli’nin her türlü davasının da davacısıyız. Geçmiş yılların ihmal edilen hizmetleri AK Parti iktidarı döneminde başladı ve AK Parti iktidarıyla Oğuzeli’nde yeni bir sayfa açıldı. Metropol ilçe olmamızdan dolayı ilçemizi hızla Şehitkamil ve Şahinbey gibi bir noktaya taşımaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Bekir Öztekin ve ekibiyle, Kaymakamlığımız ve Gaziantep Valiliğiyle, milletvekillerimiz, il genel meclisi üyelerimizle el ele vererek Oğuzeli’nde önemli bir hareket başlattık. Tarımın merkezi konumundaki ilçemizde yeni yatırımların gerçekleştirilmesi, eğitim alanındaki yatırımların attırılması, istihdamın arttırılması için çalışıyoruz. Milletvekili Mehmet Erdoğan adeta bir Oğuzelili gibi bizimle koordineli çalışıyor. Kendisine ve bu gün ziyaretimize gelen ekibe teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Erdoğan ve beraberindeki heyet, Oğuzeli esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile