Milletvekili Firat'tan 19 Mayis Mesaji

Milletvekili Firat'tan 19 Mayis Mesaji

AK Parti Adiyaman Milletvekili Ibrahim Halil Firat, 19 Mayis 1919 tarihinin Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki dönüm noktalarindan biri oldugunu dile getirdi.

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami nedeniyle mesaj yayimlayan Milletvekili Ibrahim Halil Firat, “19 Mayis 1999 Türk milletinin bagimsizlik ve özgürlük umutlarinin inanca ve ‘Kurtulus’a dönüstügü tarihtir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadeleyi baslattigi bu günün, ayni zamanda, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize ‘Gençlik ve Spor Bayrami’ olarak armagan edilmesi son derece anlamlidir. Türkiye Cumhuriyeti Türk gençligine emanet edilmistir ve ülkemizin gelecegi, kendini her anlamda çok iyi yetistirmis gençlerimizin ellerinde sekillenecektir. Gençlerimize güveniyor, 103 yil önce yakilan bagimsizlik mesalesini layikiyla gelecege tasiyacaklarina inaniyoruz.

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nizi yürekten kutluyor, bu vesileyle Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere tüm sehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile