Milletvekili Gürşan, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Gürşan, Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'ndaki toplantıda, hükümetin yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Terör olaylarına ilişkin de Gürşan, ''Bu vatan bugün bağımsızsa, biz bu ülkede rahat nefes alabiliyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz'' dedi.

Ülke topraklarında yaşamanın bir bedeli olduğunu ifade eden Gürşan, şöyle devam etti:

''Topraklarımız hem stratejik olarak, hem de dört mevsimin yaşandığı dünyanın en güzel toprakları. Gözler, hep bizim üzerimizde. Zaman zaman şehitlerimiz oluyor ve yüreğimiz yanıyor.

Hükümet olarak bunu bitireceğiz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'mız şehit ve gaziler için ayrı bir daire başkanlığı kurdu. Daire başkanlığının yaptığı çalışmalar neticesinde şehit ve gazi ailelerimizin imkanlarını arttıracak bir nebze olsun onların acılarını dindirecek yeni imkanlar sunuyoruz.

Şehit ve gazilere yapılacak gayrimenkul hibesi yardımından her türlü vergiden muafiyet getiriyoruz. Yurt içinde toplu taşıma araçlarında şehit ve gazi yakınlarının çocukları da ücretsiz faydalanacak. Terörle mücadele kapsamında görev yapan veya yapmış olan er ve erbaşlara sıfır faizli konut kredisi vereceğiz.''

Gürşan, muhtarların sorunlarını da dinleyerek, kısa sürede çözülmesi amacıyla çalışacaklarını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile