Milletvekili Kara'nın 10 Kasım Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis milletvekili Hasan Kara, Atatürk'ün ölümünün 72. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Kara, yayınladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü ölümünün 72. yılında sevgi, saygı ve özlem içinde gönül borcu hissiyle andıklarını belirtti.
Kara, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Türk milletinin her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da, aydınlık Türkiye'nin kurucusu Atatürk'e sevgisini, saygısını ve bağlılığını içten duygularla göstermekte olduğunu, onun gibi bir lidere sahip olduğu için kıvanç duyup, insanlığa mal olmuş dehayı yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyor. Milletimizin Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandırmış ve millet iradesine dayalı modern Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuş, yok edilmek istenen milletimizi,
ortak paydalar merkezinde toplayarak, işgal altındaki vatan sathında, çağdaş dünyanın değerlerini benimsemiş, yeni ve bağımsız bir devlet kurarak, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımıştır. Verdiği mücadele ve atılımlarıyla diğer milletlere de rehber olan önderimiz, hayatı, başarıları, düşünce sistemi, üstün kişiliği, barışçı kimliği ve geride bıraktığı yıkılmaz eseriyle tarihe damgasını vurmuş, dünyada saygınlık kazanmıştır. Yüklendiği tarihi misyon ile milletimizin yazgısını ve tarihin akışını değiştirmiş,
dünyanın yeniden biçimlenmesinde önemli rol oynamıştır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 72. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum".
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile