Milletvekili Kiler İle Sakık Arasında Yardım Dağıtımı Tartışması

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ile BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık arasında, karla mücadele yardımı konusunda tartışma çıktı.Tartışma sırasında Sakık'ın Kiler'e bardak fırlattığı iddia edildi.

Kavganın sebebinin Bitlis'e yapılan karla mücadele yardımı olduğu anlaşılırken, Kiler'e bardak fırlattığı iddia edilen Sakık, gazetecilere, 'Ben kavga edince adam gibi kavga ederim. Kavga sırasında bardaklar ve vazo kırıldı ' dedi.

AK Partili Vahit Kiler ise, Muş'tan gelen misafirleriyle mescitte namaz kıldıktan sonra muhalefet kulisinde oturduklarını, bu sırada yanlarına BDP'li Sırrı Sakık'ın geldiğini söyledi. Bir süre sohbet ettikten sonra Sakık ile Bitlis'e karla mücadele için yapılan yardımların belediyelere dağıtımı konusunda tartıştıklarını dile getiren Kiler, BDP'li vekilin kendisine, 'Yanlı hizmet yapıyorsunuz. İstediğiniz gibi at koşturuyorsunuz. Ben Bitlis'te olsaydım meydanı sana bırakmazdım ' diye bağırdığını söyledi.Kiler, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu'nun da bulunduğu grubun araya girdiğini söyledi.

Kiler, Sakık'ın kendisine bardak fırlattığını gördüğünü de belirterek, 'Herhalde kendini dağda zannediyor ' ifadesini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile