Milletvekili Ölmeztoprak Açiklamasi ' Malatya'nin Yeniden Imari Ve Ihyasi Için Tüm Gayret Ve Çabayi Gösteriyoruz'

Milletvekili Ölmeztoprak Açiklamasi ' Malatya'nin Yeniden Imari Ve Ihyasi Için Tüm Gayret Ve Çabayi Gösteriyoruz'

AK Parti Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremlerin yiktigi Malatya’nin yeninden imari ve ihyasi için Cumhur ittifaki olarak her türlü gayret ve çabayi gösterdiklerini söyledi.

Malatya’nin Yazihan ilçesinde hayata geçirilen Ayçiçek ve Aromatik Bitkiler Yag Fabrikasi, Yas Meyve ve sebze kurutma tesisi, Yöresel Ürünler Kapali Pazar alani, Muhtarlar Konagi ile Belediye Konuk Evi projelerinin açilisi düzenlenen tören ile yapildi.

AK Parti il Baskani Namik Gören, AK Parti Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi, Ihsan Koca, AK Parti Büyüksehir Belediye Baskan adayi Sami Er, Yazihan Belediye Baskani Nevzat Öztürk, Kadin Kollari Baskani Esin Tanriverdi ve Cumhur ittifakinin ilçe baskanlari ile çok sayida vatandasin katildigi törende konusan AK Parti Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “ Yazihan’a yapilan yatirimlarin ve hizmetlerin Yazihan’in gelisimine hiz kazanarak devam edebilmesi için Büyüksehir Belediye Baskanimiz, meclis üyelerimiz ve milletvekillerimiz ile birlikte hemserilerimizin hizmetinizdeyiz. depremlerin yiktigi Malatya’nin yeninden imari ve ihyasi için Cumhur ittifaki olarak her türlü gayret ve çabayi göstermeyi sürdürecegiz” dedi.

Konusmasinda kadinlara ayri bir paragraf açan AK Parti Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak , “Kadinlarimiz el emegi ürünleri hem yetistirerek hem de satarak ilçe ekonomisine büyük katki sunuyor. Bu durum Yazihan ve kent ekonomisine önemli bir katma deger saglamaktadir. AK Parti olarak bugünde yarinda kadinlarimizin yaninda durmaya destek vermeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Milletvekili Ölmeztoprak Yazihan’a kazandirilan hizmetler içinde Ilçe Belediye Baskani Nevzat Öztürk’e tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile