Milletvekili Ölmeztoprak Açiklamasi ' Tek Bir Vatandasimizi Magdur Etmeyecegiz'

Milletvekili Ölmeztoprak Açiklamasi ' Tek Bir Vatandasimizi Magdur Etmeyecegiz'

Malatya’nin Akçadag ilçesinde temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremin izlerini silmekte kararli olduklarini kaydederek, tek bir vatandasin magdur edilmeyecegini söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, beraberinde AK Parti Malatya Il Baskani Namik Gören, Il Baskan Yardimcisi Ramazan Kaya, Il Kadin Kollari Baskani Esin Tanriverdi, Gençlik Kollari Baskani Sinan Özhüsrev, Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçlari Odasi Baskani Mesut Ince ile birlikte ziyaret ettigi Akçadag’da bir dizi temaslarda bulundu.

Ilçe girisinde vatandaslar tarafindan sevgi gösterileri ile karsilan AK Parti heyeti ilk olarak partinin ilçe teskilatini ziyaret etti. AK Parti Akçadag Ilçe Teskilati ziyareti sonrasi Akçadag Kaymakamligi, Ilçe Belediyesi ile Akçadag Muhtarlar Dernegi’ni ziyaret eden heyet Kaymakam Adem Topaca, Belediye Baskani Hasan Ulutas ve Muhtarlar Dernek Baskani Eyüp Gönültas ile de bir süre görüstü.

Kurum ve STK ziyaretlerinin ardindan çarsi esnafi ile de bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak ilçenin sembol mekanlarindan Zeytin Dali Çarsisi’nda vatandaslarla çay içerek bir süre sohbet edip istek ve talepleri dinledi.

“Devlet millet el ele depremin izlerini silecegiz”

Akçadag genelinde toplamda 46 mahallede köy evi çalismalarinin sürdügünü belirtip tek bir vatandasi magdur etmeyeceklerini ifade eden Milletvekili Ölmeztoprak, tamamlanan kalici konutlarin ise hak sahiplerine çekilen kuralarla teslim edildigini kaydederek, Emlak Konut tarafindan ilçe merkezinde yapimina devam edilen yeni Akçadag çarsisinda ki çalismalarin ise tüm hiziyla sürdügünü aktardi.

Ilçeye bagli Baspinar Mahallesi’nde yapimi tamamlanan 316 konuta ilaveten ikinci etap kalici konut çalismalarinda önemli bir mesafenin kat edildigini kaydeden Ölmeztoprak, birkaç yil içerisinde Akçadag’da konut sorununun tamamen çözülmüs olacagini ifade edip, devlet millet el ele vererek depremin izlerini sileceklerini söyledi.



Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak daha sonra ilçe merkezinde taziye ziyaretlerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile