Milletvekili Ölmeztoprak Battalgazi'de Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Milletvekili Ölmeztoprak Battalgazi'de Vatandaslarla Bir Araya Geldi

AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ziyaret ettigi Battalgazi ilçesinde mahalle muhtarlari ve vatandaslarla bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, beraberinde AK Parti Il Baskan Yardimcisi Enis Aydoganla birlikte Türkiye Muhtarlar Dernegi Malatya Subesi ile Battalgazi Muhtarlar Dernek Baskani Abdulvahap Ortaç’i ziyaret etti. Kirçuval Mahallesini de ziyaret ederek mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Milletvekili Ölmeztoprak vatandaslarin talep ve isteklerini dinledi.

Dezavantajli ögrenci Sevim Levent’in karne heyecanina da ortak olan Milletvekili Ölmeztoprak, egitim ve ögretim dönemini taktir alarak tamamlayan Sevim Levent’i ikametinde ziyaret ederek basarilarin devamini diledi.

“Mahalle muhtarlarimizla sürekli istisare halindeyiz”

Mahalle muhtarlari düzenli bir sekilde iletisim içerisinde bulunduklarini kaydeden Milletvekili Ölmeztoprak, "Dernek üyesi mahalle muhtarlarimizla verimli bir toplanti gerçeklestirdik. Muhtarlarimizi bazen tek tek ziyaret ediyoruz bazen de dernek ziyaretleri ile bir araya gelerek vatandaslarin istek ve taleplerini dinliyoruz. 6 Subat depremleri sonrasinda mahalle muhtarlarimizin özverili çalismalari taktire sayan. Bu hizmetlerin bir parçasi olabilmek, yasam, kültür, sanat, tarim, egitim hayatin her alaninda var olan kiymetli hemserilerimizin yasam alanlarinin bir adim ileriye büyüme ve gelisme yönünde pozitif bir noktaya tasinmasi bizleri ziyadesi ile mutlu edecektir. Bu noktada, mahalle muhtarlarimizla kent genelinde devam eden imar, insa ve ihya çalismalarina iliskin durumlari istisare ederek, muhtarlarimizdan talepleri aliyoruz ki mahalle mahalle hakimiyeti saglayarak herhangi bir aksaklik yasanmadan hizmetler daha hizli bir sekilde hayata geçebilsin” dedi.

Deprem bölgesi kentlerin tasarruf tedbirleri disinda tutuldugunu da ifade eden Milletvekili Ölmeztoprak, kent genelinde sürdürülen insa ve ihya çalismalarinin da hiz kesmeden devam ettigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile