Milletvekili Ölmeztoprak Milli Sporcunun Saglik Durumu Hakkinda Bilgi Aldi

Milletvekili Ölmeztoprak Milli Sporcunun Saglik Durumu Hakkinda Bilgi Aldi

Malatya’da, antrenman yaptigi sirada engerek yilanin isirdigi 22 yasindaki milli boksör Rabia Topuz’un tedavisine devam ediliyor. Milli sporcunun tedavi gördügü hastaneyi ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Topuz’un saglik durumu hakkinda bilgi aldi.

8 Mayis Çarsamba sabah saatlerinde Akçadag ilçesine bagli Kotangölü Mahallesi Dikendede mevkiinde meydana gelen olayda, engerek yilaninin isirdigi Milli boksör Rabia Topuz önce Akçadag Sehit Gökhan Devlet Hastanesi’ne daha sonra ise Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Milli sporcunun tedavisi sürürken, hastaneyi ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, milli boksörün ailesiyle görüserek geçmis olsun dileklerini sunup Rabia Topuz’un saglik durumu hakkinda bilgi aldi.

Hastane yetkilileri ile de görüsen AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, milli boksörün tedavi sürecini yakindan izlediklerini belirterek, Rabia Topuz’un en kisa sürede sagligina kavusmasi için tüm gayretin gösterildigini söyledi.



Milletvekili Ölmeztoprak, milli sporcunun ailesiyle görüsmesinin ardindan hastane çalisani hemsirelerin gününü de kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile