Milletvekili Ölmeztoprak, 'Sehrimizi Hep Birlikte Ayaga Kaldiracagiz'

Milletvekili Ölmeztoprak, 'Sehrimizi Hep Birlikte Ayaga Kaldiracagiz'

Malatya Muhtarlar Dernegi’ni ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “ Devlet, millet el ele vererek sehrimizi hep birlikte ayaga kaldiracagiz” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Asrin felaketi olarak nitelendirilen 6 Subat 2023’te meydana gelen depremler sonrasi yaralarin hizla sarilmaya baslandigini Malatya’da sehrin yeniden imari ve ihyasi için baslatilan çalismalarin ise araliksiz sürdügünü söyledi.



Malatya Muhtarlar Dernegi’ni ziyaret ederek baskan Sahin Demirci ile birlikte dernek üyesi mahalle muhtarlari ile bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “ Devlet, millet el ele vererek sehrimizi hep birlikte ayaga kaldiracagiz” seklinde konustu.

Kent genelinde sürdürülen deprem yatirimlari ile ilgili mahalle muhtarlari ile bilgiler paylasan Milletvekili Ölmeztoprak, önceliklerinin çarsi merkezini ayaga kaldirmak oldugunu kaydederek, kisa sürede tamamlanmasi hedeflenen yeni çarsi projesinin sehrin ayaga kalkmasinda en önemli kilometre tasi olacagini ifade etti.

Kalici konutlar ve köy evleri ile ilgili de çalismalarin hiz kesmeden devam ettigine vurgu yapan Milletvekili Ölmeztoprak, yapimi tamamlanan kalici konutlarin peyderpey çekilecek kuralarla hak sahiplerine tesliminin de sürecegini kaydetti.

Mahalle Muhtarlarin istek ve taleplerini de dinleyen Milletvekili Ölmeztoprak, muhtarlik müessesinin öneminin farkinda olduklarini belirterek, kent genelindeki tüm mahalle muhtarlari ile istisare içerisinde olacaklarini varsa sorunlarin çözümleri için birlikte adimlar atacaklarini belirtti.

Muhtarlar dernegi ziyareti sonrasi, Yesiltepeliler Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi, Malatya Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü ile konteyner kent ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Ölmeztoprak, Malatya’nin eski günlerine kavusmasi için ellerinde gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile