Milletvekili Ölmeztoprak'tan 23 Nisan Mesaji

Milletvekili Ölmeztoprak'tan 23 Nisan Mesaji

AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami vesilesiyle bir mesaj yayimladi.

Filistin’de yasanan insanlik drami ve Gazzeli çocuklara dikkat çeken Ölmeztoprak, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimiz vesilesiyle bir kez daha Liderimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan öncülügünde Filistin’deki çocuklarin durumuna sessiz kalmayacagimizi beyan ediyoruz. Mazlumlara umut olmaya devam ederek basta Gazze’deki masumlar olmak üzere tüm çocuklarin gözünün yasinin dindigi daha adil bir dünya için mücadele edecegiz” dedi.

Milli iradenin tecelligahi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 104. yilina erismenin heyecani ve kivanci içerisinde oldugumuzu belirten AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak yayimladigi mesajda, “Bugün, bir ulusun varolus mücadelesiyle bagimsizlik yolunda attigi en önemli adimdir; ulusal egemenligin ve milli iradenin dünyaya haykirildigi Cumhuriyet tarihimizin dönüm noktasidir. Türk milletinin kendi gelecegini tayin etme kararliliginin en önemli nisanesi olan bugünü Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocuklara armagan etmistir. Dünyanin gelecegi çocuklarimizin elindedir ve Atatürk, demokrasimizin teminati Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açilisinda bu bayrami ilan ederek çocuklarimiza daha özgür, demokratik ve adil bir dünya birakmamiz gerektigine dikkat çekmistir” ifadelerine yer verdi.

Filistin’de yasanan insanlik dramini da hatirlatan Ölmeztoprak mesajinda su satirlara yer verdi: “Tüm dünya çocuklarina hediye olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda maalesef tüm dünyanin gözü önünde Filistin’de çocuklar, çocuk olmanin mutlulugunu yasayamamaktadir. Gazze’de bir damla suya, bir lokma ekmege muhtaç birakilan çocuklar öldürülmekte, öksüz ve yetim birakilmaktadir. Sözde gelismis ülkeler buna seyirci kalirken, çocuklara ve mazlumlara yine yüce Türk milleti sahip çikmaktadir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimiz vesilesiyle bir kez daha Liderimiz, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan öncülügünde bu zalimlige sessiz kalmayacagimizi beyan ediyoruz. Mazlumlara umut olmaya devam ederek basta Filistinli masumlar olmak üzere tüm çocuklarin gözünün yasinin dindigi daha adil bir dünya için mücadele edecegiz. Tarihi mirasimizi, milli kimligimizi, ahlaki ve kültürel degerlerimizi yarinlara tasiyacak, dünyanin gelecegine kardeslik tohumlari ekmeye devam edecegiz. Bu duygu ve düsüncelerle “Egemenlik; kayitsiz sartsiz milletindir” ilkesiyle temelleri atilan TBMM’nin kurulus yil dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarimizi ve aziz sehitlerimizi rahmetle aniyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile