Milletvekili Öz, Fuzuli Esnafını Ziyaret Etti

Milletvekili Öz, Fuzuli Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Fuzuli Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnaflarla sohbet etti.

Malatya‘da İlçe, belde, köy ve esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Fuzuli Caddesi esnafını da ziyaret ederek, esnafların sorun ve isteklerini dinledi. Tek tek esnafları ziyaret eden ve hayırlı işler dileyen Öz‘e vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, daha sonra Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Müdürlüğü Temsilciliği‘ni ziyaret etti. Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Müdürlüğü Temsilcisi Celal Koyuncu ve yardımcısı Enver Geleri ile bir süre sohbet eden Öz, burada yaptığı açıklamada, "Türkiye önemli bir seçimi geride bıraktı. Bu süreçte Türkiye gazetesi ve TGRT televizyonu bu ülkede demokrasinin tam olarak yerleşmesi, bireysel hak ve özgürlüklerin tam olarak kullanılması noktasında çok doğru bir yerde durdu. Olması gerekeni yaptı. Çünkü biz, medyanın bizim siyasi partinin yayın organı gibi hareket etmesini ne doğru buluruz ne de etki buluruz. Ama bu ülke, bu ülkenin insanları için yapılan uygulamalarında doğrululuğunu tasdik etmek, belirtmek bence her medya kuruluşunun görevi olması gerekiyor. Yanlış yaptığımızda, eksiğimiz olduğunda tabi ki onlarında haberi olması lazım. Ama mutlaka bu ülke için yapılan şeyleri kamuoyunun bilmesi açısından doğru bir şekilde yansıtılması gerekiyor. Ben Türkiye gazetesi ve TGRT‘nin bu görevi doğru bir şekilde ifa ettiğini görüyorum" dedi.

Esnaf ziyaretleri yaparak, vatandaşlara teşekkür ettiklerini belirten Öz, "Malatya‘da esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımıza teşekkür ettik. Bizlere büyük bir teveccüh gösterdiler. Malatya halkı üzerlerine düşeni yaptı. Bizlerde şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Malatya‘mızın ve Malatyalıların sorunlarının çözümü noktasında gayret içerisinde olacağız. Bu ülkede istikrarın devam etmesi açısından vermiş oldukları desteklerden dolayı da vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Malatya halkı üçüncü kez görevini ifa etmiştir. Bu dönem geçmiş dönemlerden daha da büyük bir gayret içerisinde inşallah Malatya‘mızın gerek alt gerek üst yapısı her konuda daha ileri gitmesini sağlayacağız" diye konuştu.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Müdürlüğü Temsilcisi Celal Koyuncu ise, "Kendileri hareketliliğiyle e milletin içerisinden çıkmayışla zaten Malatya‘nın gönlünde taht kurmuş, medarı iftiharımız. Her türlü derdimizi rahatlıkla söyleyebileceğimiz ağabeyimiz, ahbabımızdır. İnşallah uzun yıllar Türk siyasetinde göreceğimizi ümit ettiğimiz Sayın Ömer Faruk Öz, Beyefendiyi her zaman ağırlamaktan dolayı mutlu oluyoruz. Kendisi halkın içerisinden hiçbir zaman çıkmıyor. İyi de ediyor. Çünkü millet, vekilini yanında görmek istiyor. Bunun en güzel örneğini de Ömer Faruk Öz gösteriyor. Ben bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile