Milletvekili Özkan, Berberleri Ve Mühendisleri Ziyaret Etti

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Berberler ve Kuaförler Odası ile Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Denizli Şubesini ziyaret etti.

Denizli Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret eden Özkan, oda başkanı İdris Ağılönü'den odanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı, oda yöneticileriyle görüştü.

Berberler Odasının önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Özkan, berberlerin ve kuaförlerin kentin renkli mekanlarından biri olduğunu söyledi.

Berber ve kuaför esnafının sorunlarını dinleyen Özkan, "Esnaf kardeşlerimizin mutlu olması, bizlerin mutlu olması demektir. Milletvekili olarak üzerime düşen neyse yapmaya hazırım. Esnaflarımızın istekleri başımız üzerindedir. Çünkü esnafımız kazanırsa, Denizli kazanır, Türkiye kazanır." diye konuştu.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ağılönü de, "Ziyaretlerinden dolayı milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz. Kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk." dedi.

- "Yaşanabilir ve müreffeh bir Denizli'yi hep birlikte inşa edeceğiz"

Daha sonra Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TDMMB) Denizli Şubesini ziyaret eden Özkan, TDMMB Şube Başkanı Kadir Erken ve oda yöneticileri ile görüştü, birliğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

İnsan merkezli kent algısı ve anlayışında olan bir sivil toplum kuruluşu olarak TDMMB'nin önemine dikkat çeken Özkan, "Son yıllarda Denizlimizde Büyükşehir ile şehircilik anlamında büyük gelişimler yaşadık, yaşamaya da devam edeceğiz. Sağlıklı ve planlı bir büyüme için bizim kadar size de çok fazla iş düşüyor. Bizim için sizin fikirleriniz ve düşünceleriniz çok önemli. Siyasiler, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve milletimizle, hep birlikte hareket ederek, ortak akıl ile Denizlimiz için faydalı işler üretecek, yaşanabilir ve müreffeh bir Denizli'yi hep birlikte inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

TDMMB Denizli Şube Başkanı Kadir Erken de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Özkan'a teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile