Milletvekili Özkan, Erdemli'de Yürütülen Çalismalari Inceledi

Milletvekili Özkan, Erdemli'de Yürütülen Çalismalari Inceledi

AK Parti İçel Milletvekili Haci Özkan, söylem degil proje ürettiklerini belirterek, "Erdemli’deki çevre yolunu en az 4 kilometre en fazla 7 kilometre daha Tömük’e dogru açmak istiyoruz. Bu yönde çalismalarimiz var. Projelerinde takipçisi oluyoruz. Vatandasin talebini degerlendirmekle kalmayiz takipçisi de oluruz" dedi.

Özkan, partisinin Erdemli Ilçe Baskani Serdal Kaya ve yönetimiyle bir araya gelerek, bölgede yürütülen yol yapim çalismalarini yerinde inceledi. Aslanli, Hüsametli, Yeniyurt, Veyselli, Tabureli ve Alibeyli’de çesitli temaslarda bulunan Özkan, vatandaslari taleplerini de dinledi. Iki seritli yapilan Erdemli Ayranci yolunun tirmanma kismina bir serit daha eklenip 3 seride çikarilmasi noktasinda vatandaslardan yogun talep geldigini kaydeden Özkan, taleplere açik olduklarini, bu talebi de degerlendireceklerini ifade etti.

Halk arasinda ’Yaylayolu’ olarak da adlandirilan Erdemli Ayranci Yolunun yapim çalismasinin hizla sürdürüldügünü dile getiren Özkan, "Ilçe baskanimla defalarca yolumuzu yerinde inceledik. Çalismalarimizda devam ediyor. Yol ile ilgili talepleri tabi ki degerlendirmeye alacagiz, bununla ilgili çalisma baslatacagiz. Erdemli’deki çevre yolunu da Allah nasip ederse en az 4 kilometre, en fazla 7 kilometre daha Tömük’e dogru açmak istiyoruz. Bu yönde çalismalarimiz var. Söylemler degil projeler üretiyoruz. Projelerin de takipçisi oluyoruz. Vatandasin talebini degerlendirmekle kalmayiz takipçisi de oluruz" diye konustu.

Barajlar ve enerji konusuna da deginen Özkan, "Sorgun Baraji Allah’in izniyle bu yil bitiyor. Yine Pamuklu Baraji İçel’imizin en büyük baraji, yüzde 99’u tamamlandi. Bu kis artik yagacak yagmur ve karla barajlarimizin dolacagi inanci tasiyoruz. Enerji konusuna gelince altyapi 1970 ve 80’li yillarda yapildigi için günümüzün sartlarini kaldiramiyor. Bir çok ilçemizde altyapi sorununu bitirdik. Kirsal kesimde de eskiden köy, simdi mahalle dedigimiz yerlesim yerimizde de tamamlanma asamasina geldi. Nükleer enerji de faaliyete geçtiginde Türkiye’nin enerji ihtiyacinin yüzde 10’unu karsilayacak. Bu devasa projelerle İçel’de payina düseni fazlasiyla alacak" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile