Milletvekili Öztürk: Genç işadamlarının kurduğu dernekler önemli vazifeler yapıyor

AK Parti Hatay Milletvekili Mustafa Öztürk, genç işadamlarının kurduğu derneklerin önemli vazifeler yaptığını belirtti.

Erzin Genç İşadamlar

AK Parti Hatay Milletvekili Mustafa Öztürk, genç işadamlarının kurduğu derneklerin önemli vazifeler yaptığını belirtti.

Erzin Genç İşadamları Derneği (ERGİAD)'ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili Mustafa Öztürk, son yıllarda yaptıkları iş bağlantıları ile ülkenin ekonomisine önemli katkılar yapan, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) çatısı altında toplanan işadamları derneklerinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu söyledi.

Yönetim kurulu üyeleri tarafından ilçenin sıkıntılarının dile getirildiği ziyarette konuşan Milletvekili Öztürk, ilçenin sorunlarını tespit ettiklerini belirtti. Sıkıntıların bir an önce çözüleceği müjdesini veren Öztürk, Erzin'i, Hatay'ın parlayan yıldızı yapmak için çalıştıklarını ifade etti.

Öztürk, 7 federasyonu birleştiren TUSKON'un son yıllarda yaptığı iş bağlantıları ile Türkiye'ye milyarlarca dolar katkı sağladığını belirtti. Öztürk, bu federasyona üye derneklerin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını kaydetti.

Ziyarete katılan işadamları ve çiftçilerin sorunlarını not alarak kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını vurgulayan Milletvekili Öztürk, Erzin'i marka bir kent yapmak için gayret gösterdiklerini belirterek; ''Erzin'i, Hatay'ın parlayan yıldızı yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.'' dedi.

ERGİAD Başkanı Necat Ertaç da AK Parti Hatay Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ün derneklerine yaptığı ziyaretten memnun kaldıklarına değindi. Ertaç, ilçeye sık sık gelerek işadamları ve çiftçilerin sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışan Hatay Milletvekili Öztürk'e teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile