Milletvekili Şahin Açıklaması ''Bugün De 30 Ağustos Ruhuna İhtiyacımız Var'

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Zafer Bayramının birlik ve beraberliğin tek vücutta hayat bulduğu şanlı bir destan olduğunu söyledi.

Milletvekili Hüseyin Şahin, 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’ta ülke topraklarının işgal güçlerinden temizlenmesiyle sonuçlanan Zafer Bayramının birlik ve beraberlik ruhunun tek vücutta hayat bulduğu, Türk milletinin destansı başarılarından biri olduğunu söyledi.



30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Hüseyin Şahin, kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandıran ve Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramının, tarih boyunca hür yaşamış Türk milletinin esareti kabul etmeyeceğinin en önemli göstergesi olduğunu vurguladı. Şahin, 30 Ağustos ruhuna bugün de ihtiyaç olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

“Kurtuluş Savaşını taçlandıran ve Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen Zafer Bayramı, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini oluşturuyor. Zafer Bayramı, ortak iradeyle yazılan bir tarihtir. Balkanlar’dan, Kafkasya’dan, Ortadoğu’dan gelip Anadolu’da buluşmuş, farklı kültürleri içinde barındıran, bu zenginlikleri tek potada eritip tek vücut olan Türk milleti, bugünde aynı ruh içinde, barış ve kardeşlik içinde yaşamak zorundadır.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile