Milletvekili Şahin, Oyunu Kullandı

Milletvekili Şahin, Oyunu Kullandı

AK Parti Malatya Milletvekili ve milletvekili adayı olan Mustafa Şahin, oyunu Sadiye Ünsalan İlkokulu’nda kullandı.

Milletvekili Şahin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz ve partililerle birlikte saat 10.00’da Sadiye Ünsalan İlkokulu’na geldi. Milletvekili Şahin, burada işlemlerinin ardından oyunu kullandı. Oy verme işlemi sonrası diğer sınıflardaki sandıkları da gezen Milletvekili Şahin, çıkışta yaptığı açıklamada seçimin hayırlı olmasını diledi. Şahin, “7 Haziran’dan sonra yeniden bir seçim tekrarı gerçekten hoşumuza gitmeyen bir tabloydu. Gönül isterdi ki 7 Haziran’da vatandaşımız bunu nihai bir karar ile çözüme kavuşturmuş olsaydı” ifadelerini kullandı. Demokratik kurallar çerçevesinde vatandaşın çözümü yine sandıkta araması gerektiğini belirten Şahin, seçimlerin Malatya’da güvenli bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Özellikle Doğu ve Güney Doğu’da güvenlik önlemlerinin 7 Haziran seçimlerine göre dahada arttırıldığını ifade eden Şahin, “7 Haziran’dan farkımız ilk defa Doğu ve Güneydoğuda güvenlik ve asayiş noktasında ciddi tedbirlerin alınması ile devletin oradaki şefkatli tavrını bütün insanlarımız hissetmiş olacaklar” dedi.

2 Kasım itibariyle terör ve gözyaşının olmadığı bir sürece girmek istediklerini belirten Şahin, “İyi ki seçimler var diyorum. Seçimler olmasa belki çok daha farklı bir takım yollara başvurulacaktı. Ama şuanda tabi demokratik kurallar içerisinde millet iradesine gidiyoruz. Yegane hakemimiz millettir. Yarın sabah itibariyle kalktığında sonuç ne ise bizde ona sonuna kadar saygı göstermek zorundayız. Bütün siyasi partilerimizin de bu konuda hassasiyetli olmasını ve sonuca rıza göstermesini diliyoruz. Koalisyonsa koalisyon, tek parti ise tek parti ama temennimiz tek parti iktidarı. Bundan sonra bize düşen seçim beyannamemizde vaatlerimizi halkımızla buluşturmaya yönelik çabalarımızı meclisteki yasama yılında hayata geçirmektir” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile