Milletvekili Tüzün Ve Baskan Bakkalcioglu, Kaymakam Yaman'la Bir Araya Geldi

Milletvekili Tüzün Ve Baskan Bakkalcioglu, Kaymakam Yaman'la Bir Araya Geldi

CHP Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün ve Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu Bozüyük Kaymakami Hasan Yaman’i makaminda ziyaret etti. Ikili ardindan belediye meydaninda faaliyet gösteren esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

Milletvekili Tüzün ve Baskan Bakkalcioglu, Içisleri Bakanliginin Vali Yardimcilari ve Kaymakamlar kararnamesiyle Balikesir’in Ayvalik Ilçe Kaymakamligina atanan Kaymakam Hasan Yaman ile görüserek bir süre sohbet etti. Sicak ve samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette Milletvekili Tüzün ve Baskan Bakkalcioglu Kaymakam Yaman’a yeni görev yerinin hayirli ve ugurlu olmasi temennisinde bulunarak çalismalarinda basarilar diledi. Milletvekili Tüzün ve Baskan Bakkalcioglu ardindan Belediye meydaninda faaliyet gösteren esnaflari ziyaret ederek hayirli is temennisinde bulundu, kolayliklar diledi.

Ayrica esnaf ve vatandaslarla talep ve sikâyetlerini dinleyen ikili ülke ve ilçe gündemi ile alakali degerlendirmelerde bulunurken, devam eden ve yapilmasi planlanan belediye projeleri hakkinda da bilgi verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile