Milletvekili Yurttaş, Salihli’de Ziyaretlerde Bulundu

Milletvekili Yurttaş, Salihli’de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Manisa Milletvekili Opr.Dr. Muzaffer Yurttaş, Salihli'de esnaf, kurum, kuruluş ve yaşlıları ziyaret etti. Yurttaş’ın ziyaretlerine, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

AK Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş, her zaman vatandaşın sorunlarıyla ilgili olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Meclis çalışmalarımızın dışında vakit buldukça halkımızı işyerlerinde ve evlerinde ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Bizler aldığımız oylarla değil kazandığımız gönüllerle gurur duyan bir iktidarız. Halkımızın içinde olmaya ve onların isteklerine kulak vermeye gayret ediyoruz.

Biz insanımızı seçimden seçime değil, sürekli hatırlayan ve onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyan bir partinin mensuplarıyız. AK Parti'nin milletvekili olarak insanlarımızın arasında bulunmaktan huzur duyuyorum. Biz halkımıza fildişi kulelerden bakmıyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın inancıyla hareket ediyoruz. Bizim önceki iktidarlardan en önemli farkımızda bu. Biz insanımız için hizmet etmeye çalışıyoruz. Esnafımızı ziyaret ediyoruz, hasta ziyaretlerinde bulunuyoruz, kahvehanelerde halkımızla sohbet ediyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile