Milletvekilleri Öz Ve Firat Genç Hukukçularla Bir Araya Geldi

Milletvekilleri Öz Ve Firat Genç Hukukçularla Bir Araya Geldi

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Firat, Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi ögrencilerini TBMM kabul etti.

Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ideal Hukuk Kulübü tarafindan organize edilen program çerçevesinde genç hukukçular ile TBMM’de bir araya geldiklerini ifade den AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz, “Gazi Meclisimizde, gelecegin umudu Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi ögrencilerimizle Erzurum Milletvekilimiz Abdurrahim Firat ile birlikte bir araya geldik. Bu bulusma, hem tarihi mekânin ruhunu hem de gelecegimizin parlak yüzlerini bir araya getirdi. Ögrencilerimizin azmi ve vizyonu, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in gençlere olan inancinin bir yansimasidir.” seklinde konustu.

Milletvekili Öz, genç hukukçular ile adaletin tesisi ve toplumsal barisin korunmasi yolunda üstlenecekleri rolü konustuklarini ifade ederek, “Onlarin bu bilinçle yetismesi, Sayin Cumhurbaskanimizin da vurguladigi gibi, ülkemizin aydinlik gelecegine katkida bulunacaktir. Atatürk’ün “Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir” ilkesi isiginda, gençlerimizin adalet ve esitligi her daim yüceltecegine olan inancimiz tamdir. Gazi Meclisimizde gerçeklesen bu bulusma, gelecege dair umutlarimizi ve hedeflerimizi yeniden teyit etti. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde, gençlerimizle el ele vererek, adaletli, demokratik ve kalkinmis bir Türkiye hedefimize dogru emin adimlarla ilerliyoruz.” dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Firat, Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi ögrencilerini kabulde yaptigi açiklamada, “ Gazi Meclisimizde Erzurum Milletvekilimiz Mehmet Emin Öz ile birlikte Atatürk Üniversitesi Ideal Hukuk Kulübü ögrencilerini agirladik. Ögrencilerimizin merak ettigi sorulara cevap verirken, onlarin da ileriye dönük planlarini dinledik. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde; Gençlerimizin heyecani, azmi ve çaliskanligi sayesinde Türkiye’miz hukuk, adalet, demokrasi ve kalkinmada hak ettigi noktaya gelecektir.” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile