Milli Atletler Nevşehir'de kampa girdi

Avrupa Gençler ve Büyükler Atletizm Şampiyonası'na hazırlanan atletizm milli takım adayları Nevşehir'de toplandı.

11 Aralık 2010 tarihinde Portekiz'

Avrupa Gençler ve Büyükler Atletizm Şampiyonası'na hazırlanan atletizm milli takım adayları Nevşehir'de toplandı.

11 Aralık 2010 tarihinde Portekiz'de gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençler ve Büyükler Atletizm Şampiyonası'na hazırlanan milli atletler, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi'ne yerleşti. 18 Kasım 2010 tarihine kadar çalışmalarını Nevşehir'de Mili Takım Antrenörleri Resul Köstekçi, Zekeriya Korkmaz ve Nikola Miklodiyev nezaretinde sürdürecek olan 30 atlet, sonrasında İstanbul'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası seçmelerine katılacak.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Atletizm Milli Takımını ziyaret ederek, üzerinde Milli takım renkleri olan kırmızı-beyaz çiçek verdi. Ziyaret esnasında bütün sporcularla tek tek tanışan Çintimar sonrasında yaptığı açıklamada, Milli atletleri Nevşehir'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Atletizm Milli Takım Antrenörlerinden Resul Köstekçi ise yaptığı konuşmada, "Geçen ay Kayseri'de çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Buradaki çalışmalarımızın ardından Nevşehir'e geldik ve hazırlıklarımız 18 Kasım 2010 tarihine kadar burada devam edecek. Türkiye'yi önümüzdeki Avrupa Şampiyonası'nda en iyi şekilde temsil ederek madalyalar alacağımıza inanıyorum." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile