Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Esengül Civelek Patnos'ta

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Esengül Civelek, Ağrı Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi'yi makamında ziyaret ederek, eğitim çalışmalarıyla ilgili b

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Esengül Civelek, Ağrı Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi'yi makamında ziyaret ederek, eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Ziyarette Müsteşar Civelek'e, 1988 yılında Patnos'ta Kaymakamlık yapan eşi İsmet Gürbüz Civelek'e ait o dönemin Bakanına iletilmek üzere Örtaöğretim öğrenci yurdu ihtiyaç listesi konulu yazının bir nüshası çerçeveli bir şekilde taktim edildi. Daha sonra Patnos Öğretmenevi'nde yapılan Milli Eğitim İhtiyaçları Yerinde Tespit Etme Toplantısı yapıldı. Toplantıda Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Müsteşar Civelek'e okul yapımları, okula devam eden ve etmeyen öğrenciler, Patnos'ta okuyan kız öğrencileri için kalacak yurt ve Patnos'ta ihtiyaç bulunan derslikler ve eğitim ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler sundu.

Toplantı sonrası Civelek, 32 derslikli Toki İlköğretim Okulu, Anadolu Lisesi ve Alpaslan Lisesi'ni ziyaret etti. Müsteşar Esengül Civelek'e, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sadettin Sabaz, İlköğretim Genel Müdürü İbrahim Er, Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, Kız Teknik Öğretim Genel Müdürü Emine Kıraç, Ağrı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sena Yakut eşlik etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile