Milli Eğitim Müdürleri Kumluca'da Toplandı

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen 'Takım Çalışması ve Kalite Teknikleri' semineri Kumluca ilçesinde başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 7-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 'Takım Çalışması ve Kalite Teknikleri' semineri, 81 ilin Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla Kumluca'da düzenlendi.

Seminerin açılış törenine Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Yunus Yağmur, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve 81 ilin Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, seminere ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da bu tür etkinliklerin birlik, beraberlik ve kaynaşmalara da vesile olduğunu dile getirerek, '81 ilin kültürü, bilgi ve birikimi ilçemizde toplandı. Misafirlerimize en iyi hizmeti verip onları memnun gönderebilirsek bu bizim için ilçemizin iyi tanıtılmasına yol açacaktır.' diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Yunus Yağmur ise Türkiye'nin gelecek nesillerinin eğitimi için çalıştıklarını belirtti.

Eğitim seminerinin 4 gün süreceği bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile