Milli Eğitim Müdürü 3 Öğrenciyi Okula Kazandırdı

Milli Eğitim Müdürü 3 Öğrenciyi Okula Kazandırdı

Ağrı`nın Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, 3 öğrenciyi okula kazandırdı.

Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, ilçenin eğitim seviyesinin yükselmesi için verdiği mücadeleyi sürdürüyor. İlçede eğitim gören öğrencilerin moral ve motivasyonunu yükseltmek için büyük çaba sarf eden Eskin, maddi durumları yetersiz olduğu için okuyamayan 3 öğrenciyi okula kazandırdı. Günde 10 TL`ye çalışan Yusuf Çelebi, Yunus Çelebi ve Yahya Çelebi`nin ailelerini ikna eden Eskin, öğrencilere üniformalarını da aldı.

Eskin, çocukların anne babasından söz aldığını belirterek, "İlçemizdeki, köylerimizdeki, hatta mezralarımızdaki kırsal alanlarımızı geziyoruz ve okula gönderilmeyen öğrencilerimizi eğitime kazandırmak için takiplerimizi yapıyoruz. Hiçbir öğrencinin eğitimsiz kalmasını istemiyoruz. Başarılı olan her öğrencinin sonuna kadar tüm imkanlarımızla arkasındayız. Yeter ki onlar okumak istesinler. İlçemizdeki gençlerimizin tek kurtuluşu okumaktır" dedi.

Öğrencilerden Yusuf Çelebi ise ailesinin geçimini sağlamak için çalışmak zorunda olduğunu ancak okula gitmeyi çok istediğini belirterek anne ve babasını ikna eden Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin`e teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile