Milli Egitim Müdürü Çimen'den  Baskan Örki'ye Tesekkür

Milli Egitim Müdürü Çimen'den Baskan Örki'ye Tesekkür

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, makaminda Pamukkale Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Çimen’i agirladi. Çimen ve beraberindeki sube müdürleri egitime sagladigi katkilar nedeniyle Baskan Örki’ye tesekkür plaketi takdim etti.



Pamukkale Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Çimen ile beraberindeki sube müdürleri Osman Ülçay, Evin Payan, Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’yi makaminda ziyaret ettiler. Pamukkale Belediyesi’nin ilçe okullarina yaptigi degerli katkilarindan dolayi tesekkür ziyaretine geldiklerini belirten Pamukkale Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Çimen, Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’ye tesekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Ilçemizde bulunan okullarimizda yaptigi çalismalardan dolayi tesekkür etmek istedik diyen Pamukkale Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Çimen, “Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’ye 2020-2021 Egitim Ögretim yili ve korona virüs salgini süresince ilçedeki tüm okullara verdigi destekten dolayi tesekkür ediyoruz. Belediyemiz Pamukkale’mize bagli en ücra mahallelerimizde okullarimizdan, merkezdeki okullarimiza kadar salgin süresince düzenli olarak dezenfekte islemi yapildi. Bunun yaninda bahçe temizligi, peyzaj çalismalari, kalorifer tesisatlarinin elden geçirilmesi, tamirat, boya ve benzeri islerin yapilmasi, kütüphane kazandirilmasi ve mevcut kütüphanelerimize binlerce kitap kazandirilmasi, 2 bin ögrencimize tablet dagitilmasi gibi birçok önemli konuda Pamukkale Belediye Baskanimizin katkilari oldu. Sayelerinde basarili bir egitim ögretim dönemi geçirdik. Pamukkale Ilçe Mili Egitim Müdürü olarak okullarimizdaki eser ve hizmetlerinizden dolayi minnettarligimizi iletiyorum” dedi.



“Egitim bizim önceligimiz”

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki ziyaretten dolayi memnuniyet duydugunu ifade ederek, “Bu plaketi ilçem adina, bütün belediye personelim adina aliyorum. Bu plaket, bize daha çok çalismamiz gerektigini bize hatirlatacak. Insallah sizinle beraber ilçemizde egitim ögretim sezonlari sahlanarak devam edecek ve ilçemizde temellerini attigimiz okullarimizi da en kisa sürede tamamlayarak, birlikte açilislarini yapacagiz. Sizlerin nezdinde tüm egitimcilerimize de çocuklarimizin gelecegine isik tuttuklari için çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile