Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz Öğrencilere Deneyimlerini Anlattı

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz lise öğrencileriyle bir araya gelerek deneyim ve tecrübelerini aktardı.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Salih Kaygusuz'un Erzurum Lisesi'nde her ay düzenlenen "Kariyer Günleri" kapsamında lise öğrencileriyle bir araya gelerek tecrübe ve deneyimlerini paylaştığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaygusuz, öğrencilere başarılı olabilmeleri konusunda tavsiyelerde bulunarak, "Erzurum Lisesi 1889 yılında kuruldu. Çanakkale Savaşı'na öğrenci gönderen ve bu sebeple mezun veremeyen ender liselerden biridir. Erzurum Lisesi öğrencileri olarak sizler, öğretmenler, yöneticiler ve bizler bu tarihi misyona uygun şekilde çalışmalıyız. Erzurum Lisesi'ni Türkiye'de marka lise haline getirmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Okul müdürü Selami Güneş ise Kariyer Günleri etkinliğinin 2005 yılından beri her yıl düzenlendiğini ve öğretim üyelerinin yanı sıra iş, sanat ve spor alanlarında başarılı olan insanları bu etkinliğe davet ettiklerini anlatarak, etkinlik ile öğrencilerin donanımlarını arttırmak ve mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkı sağlamak istediklerini belirtti.

Açıklamada, etkinliğe Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı İsmail Bağrıyanık'ın yanı sıra öğretmen ve öğrencilerin katıldığı bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile