Üniversite sinavinda yüksek puan alan Sungurlu Anadolu Lisesi ögrencisi Esmanur Üstüner Tokat Gazi Osmanpasa Üniversitesi Tip Fakültesi, Sungurlu Fen Lisesi ögrencileri Edanur Polat Erzincan Üniversitesi Tip Fakültesi ve Ridvan Kafaoglu Kayseri Erciyes Üniversitesi Dis Hekimligi Fakültesinde ögrenim görmeye hak kazandi.
Ögrenciler, okul idarecileri ile birlikte Ilçe Milli Egitim Müdürü Ihsan Sepetci’yi makaminda ziyaret ederek basarilarinin mutlulugunu paylasti.
Ilçe Milli Egitim Müdürü Ihsan Sepetci, "Üniversite ögrenim görecek olan tüm ögrencilerimize basarilar diliyor, yürekten kutluyorum. Okul idareci ve ögretmenlerini tebrik ediyorum” dedi.
Konusmalarin ardindan Ilçe Milli Egitim Müdürü Ihsan Sepetci, ögrenciler çesitli hediyeler vererek ödüllendirdi.
Milli Egitim Müdürü'nden Basarili Ögrencilere Ödül
Sungurlu Ilçe Milli Egitim Müdürü Ihsan Sepetci, üniversite sinavinda basarili olan ögrencileri makaminda kabul ederek ödüllendirdi.



















