Milli Eğitim Müdürü Töre’den Teknik Lisenin Şampiyon Efelerine Ödül

Milli Eğitim Müdürü Töre’den Teknik Lisenin Şampiyon Efelerine Ödül

Aydın ve Ege Bölgesi’ni Türkiye finalinde temsil edecek olan Aydın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibi, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret etti.

Aydın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibi, 05 Haziran 2013 tarihinde Sakarya’da yapılacak Türkiye Finali öncesi Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret ederek Uşak’ta kazandıkları Ege Bölge birinciliği kupası ve madalyalarını takdim etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Okul Müdürü Sami Yavuz eşliğinde Ege Bölgesi şampiyonu Aydın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibini makamında kabul ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Aydın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, halk oyunlarının geçmişten günümüze bir kültür mirası olduğunu söyledi.

Bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerin daha çok yaygınlaşmasını temenni eden Töre, Türkiye finalinde Aydın’ı ve Ege Bölgesi’ni temsil edecek olan Aydın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibine başarılar diledi. Töre, Aydın’ın şampiyon Efelerinden Türkiye birinciliğini Aydın’a getirmelerini istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile