Milli Piyango 2011 çekiliyor (Anlık olarak öğrenin)

Milli Piyango 2011 çekiliyor (Anlık olarak öğrenin)

Milli Piyango 2011 çekiliyor . Milli Piyango 2011 sonuçlarını anlık olarak öğrenin. Milli Piyango 2011 sonuçları sitemizde.Milli Piyango sonuçları açıklanıyor. Milli Piyango sonuçları sıralı liste için tıklayınız. Amorti numaraları burada! Milli Piyango 2011 sonuçları için tıklayınız.

Milli Piyango 2011 kazanan numaralar belli oldu . Milli Piyango 2011'de kazanan numaraları bu sayfadan öğrenebilirsiniz. Milli Piyango 2011 kazanan numaralar tam listesi ve Milli Piyango 2011 kazanan numaralar ile ilgili tüm bilgiler.

Milli Piyango 2011 çekiliyor . Milli Piyango 2011 sonuçlarını anlık olarak öğrenin. Milli Piyango 2011 sonuçları sitemizde.Milli Piyango sonuçları açıklanıyor. Milli Piyango sonuçları sıralı liste için tıklayınız. Amorti numaraları burada! Milli Piyango sonuçları için tıklayınız. İşte Milli Piyango sonuçları...2011 Milli piyango sonuçları bu sayfada anlık olarak duyuruluyor. Milli piyango sonuçları 2011 için sitemizi lütfen kaydedin. 2011 Milli piyango çekiliş sonuçlarında şanslı numarlar neler? 2011 Milli piyango sonuçları amorti numaraları.2011 milli piyango sonuçları bu sayfadan duyurulacak! Milli piyango sonuçları 2011 için sitemizi kaydedin. 2011 milli piyango sonuçları bakalım kimleri sevindirecek?

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI ( TIKLA  ANLIK OLARAK ÖĞREN)

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI - TRT  ÇEKİLİŞİ VİDEO İZLE

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI TAM LİSTE  - FOTO GALERİ

Milli Piyango çekiliş sonuçları bu gece belli oluyor. 35 milyon TL sahibine bu gece bulacak. 35 Milyon TL sahibi olmak için sayılı saatler kaldı. Acaba Milli Piyango kime çıkacak? Milli Piyango tarafından gerçekleştirilen yılbaşı özel çekilişinde küreler dönmeye başladı. 35 milyon lira olarak açıklanan büyük ikramiye çekilişi saat 13.00'de Milli Piyango İdaresinin Kızılay'daki binasında ve TRT'nin Arı Stüdyosu'nda başladı.

Milli Piyango sonuçları - yılbaşı çekiliş sonuçları (31 Aralık Milli Piyango Çekilişi) Milli piyango çekiliş sonuçları burada. Milli Piyango sorgulama için tıklayınız. Milli piyango çekiliş sonuçları tam liste.Milli Piyango sonuçları anlık olarak takip edin. Milli piyango çekiliş sonuçları TRT 1'den anlık olarak verilmektedir. Milli piyango çekiliş sonuçları burada. Milli Piyango sorgulama için tıklayınız. Milli piyango çekiliş sonuçları tam liste.Milli Piyango sonuçları anlık olarak takip edin. Milli piyango çekiliş sonuçları TRT 1'den anlık olarak verilmektedir. 2011 Milli Piyango sonuçları sorgulama adresi ile yılbaşı çekiliş sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Milli Piyango’nun sitesinden açılan sayfaya bilet numaranızı girerek öğrenebilirsiniz, bol şanslar diliyoruzYeni yıla zengin girmek isteyen vatandaşlar, Milli Piyango İdaresi'ne torpil mektupları gönderiyor. Büyük ikramiyenin kendilerine çıkmasını isteyenler, mektuplarında kendi acıklı hikayelerine de yer veriyor.

2011 milli piyango ikramiyesi sonuçları için (büyük ikramiye) geri sayım başladı. Milyonlarca vatandaş Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Arı stüdyolarındaki büyük çekilişi için nefesini tuttu bekliyor. (Bu site 24 saat güncellenmektedir. Hergün www.beyazgazete.com adresinden haberleri okuyabilirsiz) 2011 milli piyango sonuçları neticesinde büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını isteyenlerden bazıları, Milli Piyango İdaresi’nde mektup yazdı, hayat hikayelerini bile anlattı.

EN FAZLA ÇEYREK BİLETE ÇIKIYOR

Son 20 yıllık dönemdeki yılbaşı çekilişlerinde büyük ikramiye, en fazla çeyrek bilete isabet etti.Bu dönemde büyük ikramiyeler 17 kez çeyrek bilete, 2 kez yarım bilete, 1 kez de tam bilete çıktı. Bunda, vatandaşların daha çok çeyrek bilet alması, Milli Piyango İdaresinin de bu nedenle yılbaşı biletlerinin büyük bölümünü çeyrek bilet olarak basması etkili oldu.Özel çekilişlerde şans kürelerinin en sevdiği numara da 3 olarak saptandı. Son 20 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 13 kez 3'le biten ya da 3'le başlayan numaralara isabet etti. Büyük ikramiyenin diğer şanslı numaraları da 2 ve 5 olarak belirlendi.

ŞANS OYUNLARINA ZAM

Milli Piyango İdaresinden verilen bilgiye göre, şans oyunları vergisinde yapılan artışlar da dikkate alınarak, talih kuşunun şans oyun bilet ve kolon bedelleri yeniden düzenlendi. Bu çerçevede, normal piyango çekilişlerinde yarından itibaren tam bilet fiyatı 8, yarım bilet fiyatı 4, çeyrek bilet fiyatı da 3 Yeni Türk Lirası oldu. Böylece bu yıl 6 milyon liradan satılan tam bilet fiyatında yüzde 33.3'lük bir artış meydana geldi.

Sayısal oyunlarda ise kolon ücretleri şöyle belirlendi:

-Sayısal Loto: 2 Ocak tarihinden itibaren kolon bedeli 50 Yeni Kuruş. (2004 yılında uygulanan tutar 350 bin lira, artış oranı yüzde 42.9).
-On Numara: 4 Ocak tarihinden itibaren kolon bedeli 50 Yeni Kuruş. (2004 yılında uygulanan tutar 300 bin lira, artış oranı yüzde 66.7).
-Şans Topu: 6 Ocak tarihinden itibaren kolon bedeli 50 Yeni Kuruş. (2004 yılında uygulanan tutar 350 bin lira, artış oranı yüzde 42.9).
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile