Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Açıklama Yaptı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın yayıncılık ilkelerinden ödün vermeden, Türkiye'nin iç ve dış politikası, sosyal, ekonomik ve günlük yaşamıyla ilgili konularda yurt ve dünya genelinde insanlığın haber alma hakkına yaptığı katkıyı önemsediğini ve takdir ettiğini belirtti.

Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Kemal Öztürk'e bir kutlama mesajı gönderdi.

Milli Savunma Bakanı Yılmaz'ın mesajı şöyle:

''Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihiyle özdeş, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olduğu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışından itibaren gerek Milli Mücadele ve Kurtuluş Savaşı'na gerekse kurulan cumhuriyetin her aşamasına tanıklık etmiş olan Anadolu Ajansı'nın 92'nci yılını kutlamanın ve ulaşılan başarının kıvancını sizlerle paylaşıyorum.

Ajansın geçen zaman içerisinde sürekli güçlenerek genel kamuoyuna hitap eden en önemli haber kaynağı haline gelmesini ve yayıncılık ilkelerinden ödün vermeden, Türkiye'nin iç ve dış politikası, sosyal, ekonomik ve günlük yaşamıyla ilgili konularda yurt ve dünya genelinde insanlığın haber alma hakkına yaptığı katkıyı önemsiyor ve takdir ediyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de güçlü çizgisini sürdüreceğine inandığım Anadolu Ajansı'nın, emeği geçen tüm personelini ve şahsınızı tebrik ediyor ve daha nice yıllar temennisiyle çalışmalarınızda başarılar diliyorum .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile