Milli Savunma Bakanligi Sirnak'ta Kibris Gazisinin Evini Yeniledi

Milli Savunma Bakanligi Sirnak'ta Kibris Gazisinin Evini Yeniledi

Milli Savunma Bakanligi (MSB) bünyesindeki Askeri Fabrikalar Genel Müdürlügünden Sirnak’in Silopi ilçesinde görevlendirilen askeri personel, Kibris Gazisi Abdulselam Bulus’un evinde tadilat ve yenileme çalismasi yapti.

Sirnak Valiligi koordinatörlügünde, MSB bünyesindeki Askeri Fabrikalar Genel Müdürlügünden görevlendirilen askeri personel, Cudi Mahallesi’nde yasayan Kibris Gazisi Abdulselam Bulus’un (70) evinde mobilya, elektrik, su tesisati, boya badana gibi bakim ve onarimini gerçeklestirdi.

Kisa sürede tamamlanan tadilat ve onarimin ardindan Silopi Kaymakami Cihat Koç ve 172’nci Zirhli Tugay Komutani Tuggeneral Osman Akyildiz, Kibris gazisini evinde ziyaret etti.

Evin içinde incelemede bulunan Kaymakam Koç, hane halkina evin durumundan memnun kalip kalmadiklarini sorunca Gazi Abdulselam Bulus, "Simdiye kadar böyle temiz bir ev görmedim" dedi.

Kaymakam Koç, Milli Savunma Bakanliginin daha önce de bölgede çalismalar gerçeklestirdigini hatirlatti. Milli Savunma Bakani Yasar Güler ile Sirnak Valisi Cevdet Atay’in selamini ileten Kaymakam Koç, aileye yeni evlerinde güle güle oturmalarini söyledi.



Kibris Gazisi Abdulselam Bulus, “Devlet, bizim evimizi yapti. Allah razi olsun. Hiçbir zaman unutmayacagiz. Ölüme kadar çocuklarim da unutmasin, unutmasin ki kimse yapmadi, devlet yapti. Devlet, kendi cebinden yapti. Çok çok tesekkür ederiz. Allah razi olsun” dedi.

Gazinin esi Hayiç Bulus ise. “Daha önce ev degildi, simdi eve benzedi. Yeni yerlestim ve mutlu oldum” diyerek hayir duasinda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile