Milli Takım Kampında Başlayan Aşk "Engel" Tanımadı

SİVAS - Bedensel Engelliler Halter Milli Takımı'nın bir süre önce Antalya'da yaptığı kampta tanışan ve birbirine aşık olan sporcular Ali Rıza Durak ve Cihan Kubilay, Sivas'ta gerçekleştirilen düğünle dünyaevine girdi.

Bedensel engelli halterciler Durak ve Kubilay'ın düğünü, İnönü Konağı'nda yapıldı. Pasta kesip dans eden çift, müzik eşliğinde eğlendi. Türkülerin seslendirildiği düğünde çifti sevenleri yalnız bırakmadı.

Gelin Cihan Kubilay,AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü bünyesinde 4 yıldır halterle uğraştığını belirterek, "Ali'yi ilk gördüğümde aşık oldum, aşık olduğumu da gizlemedim, söyledim. İyi ki de söyledim, sevgisini kazandım" ifadesini kullandı.

Dünyaevine girmenin mutluluğunu yaşayan Kubilay, "Bu hayattaki en büyük ve en güzel ödül, insanın ailesi, aile kurabilmesi. Biz de aile kurabilmemizin önünde hiçbir engel olmadığını düşündük ve bu kararı verdik. Birbirimize büyük bir aşkla bağlıyız, aşkımızın engel tanımadığını gördük. En büyük ödülümüzün de sevgimiz olduğunu herkese ispatladık. Çok mutluyuz ayrıca çok gururluyuz" diye konuştu.

Halterde elde ettiği başarılara değinen Kubilay, "3 Türkiye rekorum, 3 Türkiye birinciliğim, 1 Türkiye ikinciliğim var" dedi.

Eşiyle bir süre önce Rusya'da düzenlenen Bedensel Engelliler Avrupa Halter Şampiyonasına katıldıklarını ifade eden Kubilay, bundan sonra yapılacak şampiyonalarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi ve çok sayıda madalya kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Bir dönem Sivas Bedensel Engelliler Spor Kulübünün başkanlığı görevini yürüten damat Ali Rıza Durak ise 3 yıldır halterle uğraştığını belirtti.

Cihan Kubilay ile Avrupa Şampiyonası öncesinde Antalya'da düzenlenen kampta tanıştığını ifade eden Durak, "Birbirimizi sevdik, gerçekten sevdik. O kadar engele ve zor duruma rağmen sevgi kazandı" diye konuştu.

Durak, "Avrupa Şampiyonasında madalya alamadık ama ben eşime, eşim de bana bir madalya oldu" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile