Milli Yol Partisi Genel Baskan Yardimcisi Göçmen Açiklamasi '100 Yilda Siyasi Söylemler Degismedi'

Milli Yol Partisi Genel Baskan Yardimcisi Göçmen Açiklamasi '100 Yilda Siyasi Söylemler Degismedi'

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Baskan Yardimcisi ve Kirsehir Il Baskani Sevket Göçmen, 100 yil önceki siyasi söylemlerle suanki söylemlerin degismedigini söyledi.

Parti binasinda düzenlenen basin toplantisinda konusan Göçmen; "1925 yilinda siyasetçiler meydanlara çikiyor. Kimi kagani üzerinde, kimi at arabasi üzerinde, kimi sokakta meydanlarda halka bir seyler anlatiyor. Diyorlar ki; ’sizlere adalet, liyakat, üretim, hukuk üstünlügü’ saglayacagiz. 2023 senesinde de siyasetçilerimiz 100 yil sonra da her yolu mubah gören siyasi partilere soruyorum. Simdi de meydanlarda ’adalet, liyakat, üretim, hukuk üstünlügü’ söylemleri yer alacak. Milli Yol Partisi olarak 100 yilda kirlenmis bu kabi bizler degistirecegiz" dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in ’Yeter Artik Söz Milletin’ söylemi üzerine tesekkürde bulunan Göçmen açiklamasinda; "Televizyonlarda gece gündüz sayin cumhurbaskanini izliyoruz. Kendi teskilatlarimiz ve kendimize sorduk. Gördük ki Tayyip bey de artik milletten yana tavir almayi siar edinmis. Kendisine seçim tarihi ile ilgili Türk halki adina tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Milli Yol Partisinin teskilatlariyla seçimlere hazir oldugunu aktaran Göçmen; "Türkiye’de tüm illerde milletvekili adaylarimizla birlikte tek basimiza çikma karari aldik. Bu konuda ülkücülere, demokratlara, Atatürkçülere tesekkür ediyorum. Seçim kazanabilme ugruna kesenin agzinin açilmasini izliyoruz. Suan yapilan her sey insanimizin hak ettigi kazanimlardir. Sözlesmeli personel kadro alirken bazi kamu kurumlarinda engelli çocuklarimiza bakan ögretmenlerimizin de kadro talebini iletiyoruz. TYP personelinin de kadrosunu beklemekteyiz" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile