Milli Yol Partisi Genel Baskani Çayir Açiklamasi 'Saibeler Çogalmadan Vicdanlar Rahatlatilmali'

Milli Yol Partisi Genel Baskani Çayir Açiklamasi 'Saibeler Çogalmadan Vicdanlar Rahatlatilmali'

KIRSEHIR – Milli Yol Partisi Genel Baskani Remzi Çayir, Ankara’da hayatini kaybeden koruma polisi Erol Yildiz’in Kirsehir’deki cenaze töreninden sonra yaptigi açiklamada, Türkiye’de faili meçhuller oldugunu ve Yildiz’in hayatini kaybetme süreci ile ilgili vicdanlarin rahatlatilmasi gerektigini söyledi.

Milli Yol Partisi Genel Baskani Remzi Çayir, koruma polisi Erol Yildiz’in Akçakent ilçesindeki cenaze töreninin ardindan yaptigi açiklamada, “Karanlik noktalarda bir çok hadise olmus ve bu hadiselerin akibetleri de meçhul olmus” dedi.

Türkiye’de yasanan olaylarin açiga çikarilmasi gerektigini belirten Çayir, “Geçmise dönüp baktiginiz da Türkiye’nin birçok alanda da karalik noktalari oldugunu görürsünüz. Muhsin Yazicioglu suikasti ortadayken korumasinin bir sekilde ‘kaza’ gibi görünse de devletimizin ciddiyetle olayin üzerine gitmesi gerekir" diye konustu.

"Soru isaretleri ortadan kaldirilmali" diyen Çayir, "Biz halen Muhsin Yazicioglu suikastini aydinlatamadik. Hala bu suikastle ilgili dava açilmadi. Ayin 23’ün de görülecek olan dava hirsizlik davasi. Erol Yildiz, hakkin rahmetine kavustu. Uzun yillar Muhsin baskan ile çalisti. Evinin önünde arabasinin da altinda kaldi. Bu olayla ilgili basladi sorular ve saibeler çogalmaya vicdanlari rahatlatmak için savciligin da isin akibetini milletle paylasmali" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile