Milyonluk Araçlari Göle Sürüklenmesin Diye Halatla Agaca Bagladilar

Milyonluk Araçlari Göle Sürüklenmesin Diye Halatla Agaca Bagladilar

Küçükçekmece’de, Hatboyu Caddesindeki restoranda park halinde bulunan milyonluk araçlar, sele kapilmasin diye halatla agaca baglandi. Araç sahibi Halit Yetkin, "Korkunç bir sey yasadik, araçlari oglum ve yegenim bagladi” dedi.

Küçükçekmece’de selin etkiledigi restoranin sahipleri araçlari sele kapilmasin diye ilginç bir çözüm buldu. Sel nedeniyle birçok araç, is yeri ve ev hasar gördü. Küçükçekmece Hatboyu Caddesinde selden etkilenen restoranda araç sahipleri, 2 tane lüks araç sele kapilmasin diye halatla agaca bagladi. Araçlarin bulundugu garaj ile göl arasinda duvarin bir kisminin yikildigi görüldü.



Halatla agaca baglanan milyonluk araçlarin sahibi kameralara konustu.

Korkunç bir sey yasadiklarini belirten Halit Yetkin, “Bu tabii afet. Her zaman beklenen bir sey. 2019 yilinda da gene biz de ayni konuda yasamistik, 2019’dan aldigimiz deneyimlerden ötürü Allah çok sükür, fazla zayiat vermeden müsterilerimizi merdivenle çatiya çikardik. Can kaybimiz yok. Araçlari arkadaslarimizin katkilariyla bagladik. Öyle durduk. Yani o engelledi herhalde o araçlarin göle sürüklenmesini bu agaçlar engellendi. Daha sonra da biz öndeki camlari kirdik. O camlardan su tahliye olunca araçlar kendi yerinde kaldi. Araçlari oglumla, yegenim bagladi" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile