Minibüste Unutulan Cüzdan Sahibine Teslim Edildi

Minibüste Unutulan Cüzdan Sahibine Teslim Edildi

Hatay Büyüksehir Belediyesi Zabita Daire Baskaligina Bagli Trafik Sube ekipleri, Iskenderun’da hizmet veren toplu tasima araci sürücüsü tarafindan bulunarak kendilerine emanet edilen cüzdani sahibine teslim etti.

HBB Zabita Daire Baskaligi vatandaslarin huzuru, kamu düzeninin devami için görevini araliksiz sürdürmeye devam ediyor. Iskenderun ilçesinde cüzdanini toplu tasima aracinda düsürdügünü fark eden Serdar Gül isimli vatandas Zabita Daire Baskaligina Bagli Trafik Sube ekiplerinden yardim istedi. Vatandasin yardim talebi üzerine harekete geçen ekipler, toplu tasima araci sürücüsüne ulasti. Cüzdanin bulunarak kendisine teslim edildigini kaydeden sürücü, vatandasin kaybolan cüzdanini zabita ekiplerine teslim etti. Teslim alinan cüzdan ekipler tarafindan sahibine ulastirildi.

Içerisinde para, kimlik ve kredi kartlari olan cüzdanin sahibi Serdar Gül görevlerini layikiyla yerine getiren zabita ekiplerine tesekkür ederek, “Ekiplerin çalismasi sonrasi cüzdanim bulundugu için çok mutlu oldum. Beni çok büyük bir külfetten kurtardilar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile