Minik Asçilarin Ellerinden 'Inegöl Köfteli Pizza'

Minik Asçilarin Ellerinden 'Inegöl Köfteli Pizza'

Inegöl Belediyesi, Inegöllü çocuklarin yariyil tatilini renklendiren etkinlik düzenleyerek 6-9 yas araligindaki çocuklari anneleriyle birlikte Inegöl Köfteli Pizza yapmalari için Gastro Inegöl Mutfaginda bulusturdu.

Gastronomi alaninda ciddi adimlar atan Inegöl Belediyesi, bu kez de hem çocuklarin yariyil tatilini renklendirmek hem de çocuklarin hafizlarinda gastronomiyi yer ettirmek adina farkli bir atölye çalismasi gerçeklestirdi. Geçtigimiz hafta 15 Tatil Anne Çocuk Gastronomi Atölyesi için yapilan çagri sonrasi kayitlar tamamlandi. ’Inegöl Köfteli Pizza’ yapimi için ilk grup anneleriyle birlikte Gastro Inegöl Mutfaginda kollarini sivadi. Üç gün boyunca 15’er kisilik grup halinde toplamda 45 çocugun katilacagi atölye etkinliginde çocuklar Inegöl Köfteli Pizza yaparak anneleriyle birlikte mutfakta hünerlerini sergileyecek.

Inegöl Belediye Baskani Alper Taban ilk atölye etkinligini ziyaret ederek çocuklarin heyecanina ortak oldu. Baskan Alper Taban etkinlige iliskin yaptigi açiklamada, ’’Gastro Inegöl mutfagimizdayiz. Okullarin da yariyil tatiline girmesiyle mutfagimizda bir gastronomi etkinligi düzenledik. Annelerimiz ve çocuklarimiz burada bir deneyimleme gerçeklestiriyorlar. Tabi burada hem çocuklarimiza keyifli vakit geçirtmeye çalisirken ayni zamanda da ‘’Gastro Inegöl’’ vurgusunu yapiyoruz. Çocuklarimiz da burada Inegöl Köfteli Pizza yapiyor. Sömestr tatili boyunca gruplar halinde anneleriyle birlikte çocuklarimiz gelerek bu etkinligi yerine getirecekler. Çocuklarimizi ve annelerimizi kutluyorum. Arkadaslarima çok tesekkür ediyorum. Çocuklarimiz burada hem kisisel becerilerini gelistiriyorlar hem de Gastro Inegöl’ün usta seflerinin öncülügünde bu lezzetleri deneyimliyorlar. Tabi en keyifli kismi da programin sonunda olacak. Çocuklarimizin ve annelerinin ellerine saglik” dedi.

Etkinlik, Sef Gastro kukla gösterisi ile renklenirken öte yandan etkinlige katilan çocuklar ve anneleri çok mutlu olduklarini ileterek Inegöl Belediye Baskani Alper Taban’a tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile