Minik Çocuktan Baskan Bahadir'a Gülümseten Su Firçasi

Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, pazar yerini ziyarete gittigi sirada annesiyle birlikte alisverise çikan bir çocuk tarafindan firça yedi. Yüzleri gülümseten çocuk, Baskan Bahadir’a “suyumuzu sen mi kestin?” sorusunu yöneltince ortaya renkli görüntüler çikti. Olayin aslini daha sonra anneden ögrenen Baskan Bahadir’in küçük çocukla olan diyalogu saniye saniye kaydedildi.

Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, Pazar ziyareti sirasinda annesiyle birlikte alisverise çikan minik bir çocuktan firça yedi. Baskana "suyumuzu sen mi kestin" diye soran çocuk gülümsetti. Baskan Bahadir ise olayin aslini anneden ögrendi. Anne çocugun suyla çok oynadigini bu nedenle vanayi kapattigini söyledi.

Renkli görüntülerin ortaya çiktigi Pazar ziyaretinde Baskan Bahadir, firça yedigi çocuga açiklamada bulunarak “suyunuzu ben kesmedim” ifadelerini kullandi.

“Meger bizim çocugumuz evinde suyla fazla oynuyormus”

Gülümseten pazar ziyaretini anlatan Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, “Pazar ziyaretindeydim. Orada karsilastik. Annesi çocuguna ‘bak baskanimiz’ dedigini duyunca döndüm çocuga baktim. Selamlasip kendimi tanittim. Bizim çocuk bizi firçaladi. Sonra annesine dönüp ‘suyumu bu mu kesiyor’ dedi.

Ben sasirdim. Ondan sonra ‘suyumuzu sen mi kesiyorsun’ diye sorunca ben bittim tabii ki. Acaba bir hata mi yaptik yanlis mi yaptik borusunu patlattik da suyu mu kesildi veya fatura ödeyemediler o yüzden mi sulari yok diye düsündüm. Ondan sonra annesine sordum yani nedir bu konu diye. Meger bizim çocugumuz evinde suyla fazla oynuyormus. Annesi de vanayi kapatiyormus. Belediye kesti suyumuzu diyormus. Annesi bizi tanitinca da bizi suçlamis ufaklik. Ama gönlünü aldik. Valla biz suyu kesmedik sadece yollarla diger seylerle ilgileniyoruz diye. Kardesimizi ben tebrik ediyorum. Özgüvenli hesap soran bir nesil yetisiyor. Çocugumuzu havuza götürecegiz. Suyu çok sevdigi için” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile