Minik Ela'ya 'Kedi Evi' Sürprizi

Minik Ela'ya 'Kedi Evi' Sürprizi

İçel’de arkadaslariyla birlikte sahiplendikleri ’Boncuk’ isimli kedi için talepte bulunan minik Ela Nur’a ’kedi evi’ hediye edildi.

İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer’in, Yunus Emre Isitme Engelliler Okulunu ziyareti sirasinda, kendisinden okulun kedisi ’Boncuk’ için ’Kedi Evi’ talebinde bulunan minik Ela Nur’un talebi yerine getirildi.

Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan, talep edilen kedi evi okula götürülerek, Ela Nur ve arkadaslarina sürpriz yapildi. Kedi Evi’ni gören çocuklar, Boncuk’u yuvasina getirerek büyük mutluluk yasadi.

Belediye Tarimsal Hizmetler Dairesi Baskani Selçuk Sahutoglu, "Ela’nin sevinci hepimizi çok mutlu etti. Ela’ya bundan sonraki egitim asamasinda ve yasami boyunca basarilar diliyoruz. Yaptigimiz sürpriz belki çok küçüktü, ama mutlulugu çok büyük oldu" dedi.

Okulun özel egitim sinifi ögretmeni Asli Yildirim ise evcil hayvan beslemenin yüksek stres ve kaygi üzerinde olumlu etkilerinin oldugunu belirterek, özel çocuklarin empati ve sorumluluk gibi duygularini da artirdigini söyledi.



Yildirim, kedi evi için büyüksehir belediyesine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile