Minik Eller Projesi'nde Mezuniyet Sevinci

Minik Eller Projesi'nde Mezuniyet Sevinci

Siirt Valisi Musa Çolak`ın eşi Gülsüm Çolak, okul öncesine yönelik imkanı olmayan ailelerin çocuklarının eğitilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Bayan Çolak, şefkatin, eğitimin bu yaştaki çocuklar için hayati önem taşıdığını söyledi.
SODES kapsamında, Gökkuşağı Derneği tarafından uygulanan Minik Eller Projesi mezuniyet töreni düzenlendi. Kültür Merkezi`ndeki törene Vali Musa Çolak`ın eşi Gülsüm Çolak, Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, eşi ile Dernek Başkanı Şirin Bozalan ve davetliler katıldı.
Okul öncesine yönelik imkanı olmayan ailelerin çocuklarının, projede yer alarak eğitilmesinin çok önemli olduğunu kaydeden Gülsüm Çolak, şefkatin gösterildiği ve eğitimin bu yaştaki çocuklara verilmesinin hayati önem taşıdığını söyledi. Projenin uygulama alanı olarak çok önem arz ettiğini dile getiren Çolak, miniklerin eğitimini bu şekilde görmenin kendisini duygulandırdığını söyledi.
Gökkuşağı Derneği Genel Sekreteri Betül Erden, yaptığı konuşmada, uyguladıkları projelerle kadın ve çocukların eğitimini hedeflediklerini söyledi. Eğitime destekten dolayı Vali Musa Çolak ve eşi Gülsüm Çolak’a teşekkür eden Erden, eğitimin her basamak ve adımında destek sağladıklarını ve bölgenin en önemli kalkınma ve gelişmenin eğitimde olduğunu kaydetti.
Programda, 2 dönem olarak uygulanan 15 öğrencinin mezun olduğu Minik Eller Projesi`nin mezuniyet töreninde belgeler verildi, sinevizyon gösterimi yapıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile