'Minik Eller Üsümesin' Diye Karli Yollara Düstüler

'Minik Eller Üsümesin' Diye Karli Yollara Düstüler

Erzurum’da bir grup off-road tutkunu ve hayirsever köy okullarinda “Minik eller üsümesin” diyerek yollara çikti ve çocuklarin yüzünü güldürdü.

Erzurum Macera Off-Road Kulübü tarafindan her yil aksatilmadan yapilan "Minik eller üsümesin kampanyasi" çerçevesinde Erzurum’un köy okullarindaki çocuklarin kaban ve bot ihtiyaçlari karsilandi.

Kampanyaya Samsun’dan katilan hayirsever Hikmet Akçelik, miniklerin kiyafet ihtiyaçlarina ilave olarak kirtasiye yardimiyla kampanyaya destek verdi. Hikmet Akçelik, "Dördüncü kez Erzurum’a gelerek minik yavrularimizin bizzat yüreklerine dokunarak mutluluklarina sahitlik etmek benim için son derece önemli. Kampanyaya katki saglayan ve bu gönül köprüsünde destek saglayan tüm hayirsever dostlarima sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Son derece önemli buldugum bu sosyal sorumluluk projesinde miniklerle bulusmamizi saglayan ve zorlu kis sartlarinda arazi araçlari ile miniklerimiz mutlu etmek için seferber ilan Erzurum Macera Off-Road Kulübü Baskani Lokma Toptas’a minik yürekler adina tesekkürlerimi sunuyorum" dedi.

“Minik eller üsümesin” projesi çerçevesinde Pasinler ilçesinin iki köyüne giden off-road tutkunlari burada okullarda çocuklarla bir araya geldi. Hem onlarin ihtiyaçlarini gideren hem de tek tek ilgilenen off-roadçular zaman zaman çocuklarla oyunlar oynadi. Basören köyünde off-roadçularin ziyaret ettigi köyde çocuklarin keyifli halleri ise görülmeye degerdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile