Minik Kitapseverler Istanbul Turu Yapti

Minik Kitapseverler Istanbul Turu Yapti

Basiskele Çocuk Kütüphanesi’nin minik okurlari Istanbul gezisinde eglenceleri anlar yasadi. Minikler, Üsküdar’da yer alan Yesil Kösk Kitap Parki ve Eyüpsultan’da yer alan Rami Kütüphanesi’ni gezdi.

Basiskele Belediyesi tarafindan hizmete açilan Çocuk Kütüphanesi’nin en çok kitap okuyan minikleri için Istanbul gezisi etkinligi düzenlendi.

Yariyil tatili hediyesi niteligindeki Istanbul gezisinde ögrenciler, Üsküdar’da yer alan Yesil Kösk Kitap Parki ve Eyüpsultan’da yer alan Rami Kütüphanesi’ni rehber esliginde gezdi. Yesil Kösk Kitap Parki’ni ziyaret eden çocuklar hem kitap okudu hem de çesitli sanatsal atölyelere katilim gösterdi.

Basiskele’nin minik kitapseverleri, Üsküdar’dan Eyüpsultan’a geçerek, 2023 yilinda kütüphaneye dönüstürülen Rami Kütüphanesi’ni ziyaret ziyaret etti. Her yastan okuyucunun ihtiyacina cevap veren koleksiyonu ve yasam alanlariyla Avrupa’nin en büyük kütüphane kompleksi olarak öne çikan Rami Kütüphanesi’ne hayran kalan ögrenciler, burada Biyomimetik Merkezi’nin müzesini de gezdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile