Minik Ögrenciler Dogada Tasarruf Için Çalisarak Herkese Örnek Oldular

Minik Ögrenciler Dogada Tasarruf Için Çalisarak Herkese Örnek Oldular

Bilecik’te minik ögrenciler dogada tasarruf için çalismalar yaparak herkese örnek oldular.

Bilecik Egitimde Nitelik ve Vizyon Programinda ögrencilerin dogayi tanima etkinliklerine yer verildi.

Bu çerçevede Kozabirlik Ilkokulu ögrencileri ‘Tasarruf Müfettisleri Etkinlikleri’ kapsaminda Kent Ormani’nda çevre temizligine önem vererek, ormandaki canlilar için su kaplarina su koydu.

Çocuklarin gelisimi için birçok güzel etkinligi hayata geçiren Kozabirlik Ilkokulu yöneticileri ve ögretmenleri, çocuklarin yerinde gözlem yaparak dogayi taniyip kesfetmesine ve eglenerek ögrenmesine yardimci oldu.

Okul idaresinin destegi ile etkinlikleri koordine eden Songül Yilmaz liderliginde örnek bir sosyal sorumluluk etkinlikleri gerçeklestirilmeye devam ediyor. Etkinlikler kapsaminda; çöp toplama etkinligi, kus gözlemi, yaprak gözlemi ve doga yürüyüsü yapiliyor.

Ögrencilerin yerinde gözlem ve tasarrufun önemi hakkinda bilgilendirildigi etkinlik veliler tarafindan da takdirle karsilaniyor. Minik ögrenciler hem bilgilendiriliyor hem de tertemiz doganin keyfini yasiyorlar. Ilkokul ögrencileri, ayni zamanda yavru TEMA olarak agaçlari ve dogayi korumanin önemi hakkinda yerinde incelemelerde bulunurken, ormandaki canlilar için su kaplarina su koymayi da ihmal etmiyorlar, suyun canlilar için öneminin ve tasarruf etmenin farkindaligini yasiyorlar.

BILEN kapsaminda bu güzel çalismalari tebrik eden Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol okul idaresine ve ögretmenlere tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile