Minik Ögrenciler SGM'de Kendilerini Kesfediyorlar

Minik Ögrenciler SGM'de Kendilerini Kesfediyorlar

SGM yaz kurslarinda ikinci hafta dersleri basladi. Adapazari SGM’de resim kursu ögrencileri ögretmenlerinin gösterdigi sekilleri defterlerine yaparak keyifli bir zaman geçiriyorlar. Minik ögrenciler yaz kurslari boyunca 14 farkli branstan istedikleri dersleri alarak yaz dönemini en verimli sekilde degerlendiriyor.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi tarafindan yaz aylarinda minik ögrencilerin dolu dolu vakit geçirmeleri için baslatilan kurslar ikinci haftasinda devam ediyor. Büyüksehir Belediyesine bagli SGM’lerde süren egitimlerde, 14 farkli bransta kurs gören minikler keyifli vakit geçiriyor. Uzman ögreticiler esliginde resim yapan minik ögrenciler gelecege yönelik hayallerini kagida yansitiyor.

SGM’lerde ögrencilere Kur’an-i Kerim ve Degerler Egitimi, Oyunlarla Ingilizce, Çizgi Film ve Animasyon, Resim, Geri Kazanim, Becerikli Eller, Drama, Karagöz Gölge Oyunu, Robotik Kodlama, Akil Oyunlari, Satranç, Mutfak, Gitar ve Piyano Atölyesi gibi 14 farkli bransta egitimler sunuluyor. SGM kurslari için bu dönemin basvurulari sona erdi. Katilim saglamak isteyenler için kayitlar gelecek dönem alinacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile