Minik Sporcular, Ilk Madalyalarini Aldilar

Minik Sporcular, Ilk Madalyalarini Aldilar

Sehitkamil Belediyesi, Temel Cimnastik ve Geleneksel Çocuk Oyunlari Yaz Spor Akademisi’nde egitim gören minik ögrencilere, yasam boyu spor tutkusu asilamak amaciyla ilk madalyalarini takdim etti.

Çocuklari erken yasta sporla tanistirmak ve kazandiklari olumlu davranislari yasam boyu sürdürmelerini saglamak adina Temel Cimnastik ve Geleneksel Çocuk Oyunlari faaliyetlerine büyük önem veren Sehitkamil Belediyesi, Sehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programinda minik cimnastikçilere ilk madalyalarini takdim etti.

Minik sporcularin büyük mutluluk yasadigi törende; Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mustafa Özdal, Sehitkamil Ilçe Millî Egitim Müdürü Mehmet Yagci, Gaziantep Gençlik ve Spor Müdür Vekili Eyüp Dinçoglu, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Abdülkadir Gözegir, Sehitkamil Belediye Spor Kulübü Baskani Hüseyin Rahmi Açikkol ile çok sayida antrenör ve sporcu velisi törende hazir bulundular.

"Tematik Egitim modeli devam ediyor"

Program esnasinda yaptigi konusmada, Temel Cimnastik ve Geleneksel Çocuk Oyunlari Spor Akademisi’nde tematik egitim modeli uyguladiklarini belirten Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, çalismalarda çocuklarin çok yönlü gelisimine katki sagladiklarini belirtti.

Baskan Fadiloglu, “Temel Cimnastik ve Geleneksel Çocuk Oyunlari Yaz Spor Akademisi, büyük özveri gerektiren çalismalarla dolu dolu geçti. Tematik egitim modeli, yaz döneminde sporcularimiza hem eglenceli bir deneyim sunarken hem de çok yönlü gelisimlerine katki sagladi. Sporun sadece fiziksel bir aktivite olmadigini, ayni zamanda disiplin, özgüven ve takim ruhu gibi degerleri de içerdigini bir kez daha sporcularimiza aktardik. Sehitkamil Belediyesi olarak, bu tür spor programlarini desteklemeye ve genç nesillerimizi sporla bulusturmaya devam edecegiz. Minik sporcularimizin elde ettigi ilk madalyalar, onlarin gelecekteki basarilarinin sadece bir baslangicidir. Bu tür programlarin, kalici spor yapma aliskanligi kazanmalarina yardimci olduguna inaniyoruz. Sporun ve saglikli yasamin degerini çocuklarimiza her firsatta anlatmaliyiz. Minik sporcularimiza ve degerli velilerimize programa olan ilgilerinden dolayi yürekten tesekkür ediyorum. Onlarin bu basarisi, gelecekteki sporcularimizin ilham kaynagi olacak” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile