Minikler 23 Nisan Fuarında Ortam Dinlemesi Yaptı

Minikler 23 Nisan Fuarında Ortam Dinlemesi Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği kapsamında Kocaeli Bilim Merkezi’nin standını gezen minikler, ortam dinleme cihazı kullanarak dinleme yaptı.

En küçük fısıltının bile duyulabildiği cihaza ise sadece her renk ve yaştan çocuk cıvıltısı takıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği altıncı 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği Eğitim ve Eğlence Fuarı tüm coşkusuyla devam ediyor. 4 gün sürecek etkinlikte her gün birbirinden özel gösteriler ve şovlar sahnelenirken, atölyelerde de bir çok eğlence yer alıyor. 37 stanttan oluşan atölyeler bölümünün bilimle en ilgili standı ise Kocaeli Bilim Merkezi’ne ait. Bilimsel şovlarla renklenen standın en ilgi çeken parçası ise statta bulunan ortam dinleme cihazı oldu.

En küçük fısıltıyı bile duyarak kaydetme kapasitesine sahip olan cihaz, çocukların ve ailelerinin adeta eğlence odağı oldu. Bazı çocuklar, cihaz sayesinde ailelerine söyleyemedikleri samimi itiraflarda bulunurken, bazı çocuklar ise ortam dinlemesi yaparak alanı dolduran binlerce kişiyi dinledi. Fısıltıları bile anlaşılır hale getiren cihazdan sadece her renk ve yaştan çocuk cıvıltısı ve müzik sesleri duyuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile